22 Şubat 2014

iyi ki.....



Tam bu saatlerde kucağıma vermişlerdi seni.... Yüzüme tenin değdi... Misss kokun geldi burnuma....
Acıkmıştın... Bir yandan yumuk yumuk ellerini emiyor, bir yandan da can hıraş ağlıyordun....
O gün işte benim hayatım değişti... Sadece hayatım değil bende değiştim... Artık anneydim....

Şimdi dönüp geriye baktığımda su gibi geçmiş seneler... Büyümeni hiç istemedim biliyor musun? Hep kucağımda kal istedim... Yamacımda kal istedim... Hep benimle kal istedim... Benim aksime sende büyümek istedin, güçlü olmak istedin, ben abiyim dedin küçücük boyunla... Şimdi abisin oğlum, tamda istediğin gibi :)

Artık hayatımda yoldaşımsın sen benim... Benimle endişelenen, benimle sevinen, benimle nefes alan yoldaşım.... Sen annenin herşeyisin oğlum....

Bu seneyi de seninle inişli çıkışlı geçirdik... Ama bol erken ergenus kaprisiyle doluydu... Bu sene çok bunalttın beni haberin olsun... Bu sebepten bol bolda kavgalı hatta ;)

Tutturdun bu sene dövme yaptırıcam diye... Çabucak razı oldum aslında ilk başta. Ne biliyim gerçek dövme istediğini :) Zar zor geçicisine ikna edip seni kısmi mutlu etmeyi becerdik... Bak kısmi diyorum, dikkatini çekerim memnuniyetsiz paşam :))

Bolca ders-ödev-okul kıskacında kaldın bu senede... Bu ilkokul senin için hala çok gereksiz bir uğraş :))) Ne anlamı var ki dimi paşam...

Kitap okumak diyince hep canavarlı, yaratıklı, garip, korkunç kitaplara gitti elin... Benim dayatmalarımla daha hafif aksiyonlu kitaplar alınsa da biliyorum hep aklında o ucubik kitaplar var... Çocuk klasiklerini okutabiletecekmiyim sana çok merak ediyorum hala... Zira dediğim dedik, öttürdüğüm düdüksün be oğlum bu senede...

Bu sene günlük tutmaya başladın ve ilk erken ergenus hallerinden olan "Annem çok sinir bozucu biliyor musun" cümlesini günlüğünle paylaştın... Bunun devamı gelecek biliyorum... Daha beni arkadaşlarına bir canavar olarak anlatacaksın... Gardımı aldım bekliyorum :)))

Bu sene deneme sınavına girdin ilk defa... Çok fazla birşey anladığın söylenemez.... İlerleyen günlerde bu sınavlarla ilgili anacığımdan öğrendiğim ve geliştirdiğim hutbelerimden alacaksın... Buna da sen gardını al paşam... Anneciğin bak önceden haber veriyor sana :))) Ben hazırlıksız yakalanmıştım, aynı şoku yaşamanı istemedim :)))))))

Bu sene bolca kullandığın bir cümle var.... "KARAR VERME HAKKIM VAR BENİM" Bababababababaaaaaaaaa..... Şimdilik benimde karşı cümlem " ANNEN OLARAK KARARINI DEĞİŞTİRME HAKKIMI KULLANIYORUM" la sorunu bu senede çözebildik. Ama seneye yermisin bilmiyorum.... Yeni taktikler bulmaya çalışıyorum gelecek günlere dair :))

Kuşum bu arada sen aşk/meşk olaylarını unuttun ya bu sene :)) Hiç Yağmur demedin, hiç evleneceğim ben demedin :))) Ah bilsen annen için ne mutluluk bu... Bu takıntın ve sadakatin hasta ediyordu beni :)) Bu yaşında bunları düşünen bir anneye sahip olduğun için endişelenmelimisin bilmiyorum :))) Hani ilerleyen günler için diyorum :))) Bilemiyorum kuşum :)))

Bu sene ilk defa yurtdışına çıktın... Ha bu arada bu senin için ilk ama annen için de ilkti :))) Düşün sen 9 ben 40 yaşındayım... Şanslı paşa seni :))))
Hayallerin var bu konuda, tüm dünyayı gezmek gibi bir hayal edindin mesela... Onların konuştuğu dili anlamamak senin için çok sinir bozucuydu, offfff neden beynim çevirmiyor bunu diye isyan ettin hatta... Şimdilerde ingilizce öğrenmek için debeleniyorsun :)

Erken ergenusum, en büyük korkum büyüdükçe bana sarılmaman, beni öpmemen, bucak bucak kaçmandı hatta.... Ama bu senede yırttım diyorum çünkü sen sevgi pıtırcığı, öpücük böcüğü hallerini şükür henüz bırakmadın... Doya doya mırrrmırrrrr yapıyoruz seninle hala :)))

Unutmadan bu senede olmak istediğin meslek hala aynı.... Kaşifliğe, bilim adamlığı ve belgesel çekme isteğide eklendi... Bunun için çok okuman gerektiğini söyleyince surat ifadeni görmeliydin paşam... Çok bozuldun çokkkkkk... Hani o belgesel çeken adamları sen nasıl bir rahatlıkta gördüysen artık :))) Ekşimsi surat ifaden hala gözümün önünde :)))

İşte böyle paşacım... 9 yaşını da böyle geçirdik.... Sorunsuz bir 10 yaşa diyorum artık ben :))

İyi ki doğdun canım, iyi ki senin annenim.... İyi ki geldin hayatıma, renk cümbüşüm oldun benim...
Nice nice güzel 10 yaşlara inşallah bebeğim...
Seni çooooookkkkkk seviyorum...

Annen...



Unutmadan birde bu şarkı var bu son zamanlarda.... Deli gibi ezberlemeye çalışıyorsun :)))
Doğumgününde parti yapıp kendi kendine ithaf edeceğin :)))))
Sabırla nasıl olacak bekliyorum :))




27 yorum:

  1. İyi ki doğmuş annesinin paşası:))Biraz asiyiz ama Paşa:)Anneni üzme bak ne kadar eğlenceli bir annen var,şanslısın çok:)Dilerim bilim adamı olursun ama önce çalışman gerek, o kadar da zor değil yaparsın sen,çok öpüyorum sizi:)

    YanıtlaSil
  2. tubanne;

    Dimi ama teyzesi :)) Asiliği bırakıp çalışırsa yapar dimi :))
    Öpüyorum seni... Güzel yorumun için teşekkür ediyorum ;)

    YanıtlaSil
  3. Oyyy yerim o ergenusun yeni yaşını :)
    Nice nice sağlıklı , huzurlu yıllar dilerim. Şebom senin de anneliğinin onuncu yılı kutlu olsun. Ergen annesi olmak yolunda ilerlerken bu çetin yol da sana başarılar ve bol sabırlar dilerim :))
    Öpüyorum sizii

    YanıtlaSil
  4. Düşlerimden inciler;

    ilknurum teşekkür ederim :) Ergenus yollarında azimle ilerleyeceğiz inşallah ;)
    Öpüyorum sizi...

    YanıtlaSil
  5. Yeni yaşınız kutlu olsun mutluluk, huzur bolluk bereket getirsin inşallah. Anneni hiç üzme bigün gerçekten anneni anlayacaksın ve hak vereceksin. Hedefine hayallerine ulaşman dileği ile.. Güzel annene ve kendine çok cici bak sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. Hanginizi tebrik edeyim bilemedim simdi? :) Ikinizede savasinizda basarilar, ben hep kazananin yanindayim:)))(Biliyorum ki bu savasi Oytun kazanacak:))
    Bu arada sen Pasam'in gunlugunumu okuyorsun, ne kadar ayiiiiippppp.
    Yeni yasi, butun guzellikleri katlayarak getirsin Pasa'mizin hayatina. Uzun, saglikli ve coookkk mutlu yillar diliyorum, kocaman opuyorum ikinizide...

    YanıtlaSil
  7. Oytun'a uzun ve sağlıklı bir hayat dilerim. İyi ki varlar,iyi ki hayatımızdalar ♥ ♥ ♥

    YanıtlaSil
  8. Nice nice mutlu yaşlar; keyifli, sağlıklı uzun yıllar dilerim küçük beye:)

    YanıtlaSil
  9. İyi ki doğdun yakışıklı! Sen de gözlerimizin önünde her gün ne kadar da hızlı büyüyorsun... Ömrün çok ama çoooook güzel olsun... İleride gerçek dövmeli bile olsan erdemli, huzurlu, mutlu ve hayatı, tüm canlıları seven bir birey olacaksın belli...Gözünceki ışıltıdan belli...
    Anneciğinin yüreğinden dökülen bu güzel yazılardan belli...

    Bora ile sizi kocaman kucaklıyoruz.

    YanıtlaSil
  10. Yakışıklı Oytun'a çok ama çok mutlu yaşlar diliyorum. Beraberce, sevgiyle, mutlulukla, sağlıkla yaşayacağınız nice yıllarınız olsun inşallah!

    YanıtlaSil
  11. emir kokusu;
    Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum :) İnşallah tüm çocuklarımızın hayalleri gerçek olur...

    YanıtlaSil
  12. Mevlüde;

    Vayyyy kazananın yanındasın demek :)))) Günlüğe ilk zamanlarda gözatmıştım yahuuuu :))) Beni şikayet etmek dışında henüz bişey yok nasıl olsa :))) Bizde seni kocaman öpüyoruz ;)

    YanıtlaSil
  13. colette;

    Bencede iyiki varlar :) Sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  14. Shingetsu' nun Pisili Dükkanı;

    Teşekkür ediyoruz :)

    YanıtlaSil
  15. Derya;

    Ne güzel dilekler bunlar :) Bizde sizi kocaman sarılıp öpüyoruz canım ;)

    YanıtlaSil
  16. Sezer;

    İnşallah canım :) Kucak dolusu öpücükler sana ...

    YanıtlaSil
  17. iyi ki doğdun oytun.. allah sana nice güzel yaşlar nasip etsin inşallah..

    YanıtlaSil
  18. Ama benim gözler neden yaşardı şimdi yahu ....
    Ne güzel yazmışsın , e içten anlatmışsın . En çok büyüyünce mıncıklanmaya izin vermeyeceklerinden korkuyorum ben de , söz dinlemem o ayrı :))

    Mutluluktan yanakları kızaracak bir yıl olsun inşallah ...

    YanıtlaSil
  19. Keşke gerçek olsa;

    Tüm erkek annelerinin korkulu rüyası bu galiba... İnşallah kaçak yaşayan ergen ruhuna bürünmezler diyorum hep :) Fakirin umudu işte :)
    Güzel dileğin için teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
  20. herşey çokooş. kutluyoreeee. yine çok neşelendiim :)

    YanıtlaSil
  21. İnşAllah, istediklerini elde etmesi için güçlü bir azmi ve bahtı olsun. Aynı gün de doğmuşuz. Sanırım, 22 Şubat doğumluların araştırma yönü kuvvetli.
    Deep'in yayınından merak edip blogunuza uğradım. "Hamarat" isimli yazıdan sonra aşağılara doğru okumaya başladım.
    Sevgilerimle. Güzel bir sene olsun.

    YanıtlaSil
  22. bahçe perisi;
    Hoşgeldin sefalar getirdin :)
    Bir balık daha, ohhh ne güzel :)
    Güzel dileğin için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  23. Ben de mutlu oldum. Sizinle tanıştığıma sevindim.

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)