10 Ağustos 2009

Tam 3 gün...

Anneannemizi 3 günlüğüne Ankara tatiline yollayınca oğlumla dolu dolu 72 saat geçirdik....


Şimdi kısa kısa özetler.....


* Cuma sabahı bir isyanla işyerine geldik.... Ben ne söylemişmişim de anneannesine anneannesi onu buralarda bırakıp gitmişmiş.... Ben birşey söylemesem onu da götürürmüş :))) Şaşkın oğlum benim; anneanneninde sensiz zamanlara ihtiyacı var.... Yapışık ikizin değilki o senin :)) Artı ben ne söyleyebilirim ki... İkinizde sonucunda serbest partisiniz hahaaaa:)))


* Sözde ben paşam Cuma günü tüm gün işyerinde benimle olacak diye tüm işlerimi bitirmiştim. Amma velakin yeni işlerin ve üstelik de en aciliyetlileri tam da o günü bulması kimin şanssızlığı bilemedim.... Birde paşam tüm huysuzluklarını sergileyince buyrun şenliğe... Bir ara pencereden kendimi atıyordum vallahi :))) İşten çıkarken sırıtarak annecim seni hiç üzmedim dimi demezmi... Ama anne ne yaptı bu yapmacık şirinliği yemedi ve bir daha işyerine gelmeme cezası koydu herşey unutulana dek tabiki :)))


* Cumartesi günü evde tadilat vardı. Ben sevinçli sevinçli mutfak balkonumun kapanması ne hoş oldu derken benim yeniliklere kapalı oğlum ustalara feryadı figan ağlayarak taktıklarınızı sökün istemiyorum diye haykırmakla meşguldü :)))




* Cumartesi akşamı sevgili arkadaşım Şenaycığımı bir yastıkta kocayın inşallah diye diye evlendirdik. Gece saat 3,5 a kadar süren düğün ve düğün sonrası serenomisinden eve bir plastik kaba hapsedilmiş çekirgeyle döndük :))) Ben çekirgeden kurtulmanın yollarını ararken oğluşum da sahip çıkmanın yollarını aradı bütün gece.... Sabah bir çığlıkla nasıl kalktığımı bilemedim.... Bizimki plastik kabını düşürmüş ve çekirge kaçmış... Bir pazar gününü tabiki evde olduğumuz sürelerde çekirge arayarak geçirdik. Allahtan oğluş fark etmeden akşamında bulduk da çekirgemizi azat edebildik :))))




* Pazar kahvaltısını dışarıda tavus kuşları, ördekler, hindiler arasında Kır Bahçesinde yaptık.... Ordan pazara... Mis gibi tazecik sebze ve meyvelerin önünde kendimden geçmişim 2 saat boyunca...
Bu arada docayla alacağımız fasulyenin cinsi için Boncuk Ayşede karar kılarken bizi çok dikkatli dinlemiş olsa gerekki paşam yuvarlak ayşeyi ne zaman alacağız demez mi.... Ben yerlerde tabi hahahaaaa :))))
Bizden bu kadar tabiki şimdilik.... Herkese iyi haftalar....

2 yorum:

  1. Ablasi komiksiniz velhasil.. ne uslu durdum di mi den, yaptiklarinizi sokune, cekirgeye, yuvarlak ayseye.. pasam bi alem oldu ben bu hallerini kaciriyorum ynarim yanarim da ona yanarimm..

    Son bir kac gunden beri pek mutlu mesut konusuyoruz, ben de payimi aliyorum pasanin kendine hasliklarindan .. pek hosuma gidiyor:))

    YanıtlaSil
  2. biz niye açtık bloğu şirin :))sana çoğunu anlatmayı unutuyoruz çünkü...
    Kaçırmayalım dedik dimi:)))
    Fakat son günlerde sende iyisin :))

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)