21 Ağustos 2009

ufak ufak yapıyoruz işte....


Yazlıkta bu çerçeveler gözüme çarptı geçen gün. Tekli olanlarda bir firmanın koca koca logoları vardı. Diğeri ise kararmış garipleşmişti. Ben bunları yaparım dedim ve dün akşam bu hale getirdim. Tam yazlığa uydu şimdi :))

Boyama yapmaya, yeni şeyler üretmeye bayılıyorum... Çok uzun süredir bir türlü elim gitmiyordu nedense... Yeniden yapmaya başladım nihayet...

Bu arada benim canım kardeşimin yaptıklarını da göstereyim dedim.... Boynuz kulağı geçermiş vallahi :))) Pastaların güzelliğine bakarmısınız...


İşin kötü tarafı kardeşimin bu marifetleri yurtdışına yerleştikten sonra ortaya çıktı. Burda mutfakla çok alakalı olmayan kız gitti yerine başkası geldi sanki... Baklava yaptığına bile uzaktan şahit olduk :))

Kardeşe Not: Sen buraya gel ben sana yapacağımı biliyorum hahaaaa:))) Mutfaktan çıkamayacaksın....

12 yorum:

  1. çok ii düşünmüşsün ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Çok şık olmuşlar eline sağlık. Kardeşe de bravo ama. Uğraşamayacağım tek şey işte. Şeker hamuru. Sabır işi sabır:))

    YanıtlaSil
  3. çerçeve çok şık olmuş.bir de nasıl yaptığını yazsan..
    bu arada küçük kardeşe bravo.demek gizli bir yeteneği varmış

    YanıtlaSil
  4. sinemcim;

    banada şu şeker hamuru işi zor geliyor sorma... Denemeye bile kalkışmadım yani düşün :)))

    YanıtlaSil
  5. smilena;

    canım yapılışı çok zor değil aslında. Küçük çerçeveleri akrilik ahşap boyası ile tek renk boyadım Üstünede boyutlu boya çalıştım.

    Diğer çerçeveyi ise kınnap diyorlar hani çuval ipi diyede geçiyor çerçeveyi ikiye ayırdım ilk önce ek yerlerinden. Sonra transfer tutkalına bulayarak iple sardım. Üzerindeki halkaları sonradan yapıştırdım. Üzerinede evdeki midyelerden kondurdum.

    Bundan sonra yaptıklarımı tabi yaparsam eğer yapılış aşamaları ile yazarım canım. Bu sefer akıl edemedim.

    Öpüldünüz :)

    YanıtlaSil
  6. Ya bende Amerika ya yerlestikten sonra kardesiniz gibi mutfaga girdim. Ama ne yalan soyleyeyim henuz bu kadar marifetli degilim :)Abla kardes ikinizi de tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
  7. Nezihe;
    Bu Amerika insanı maharetli yapıyor galiba :))
    Sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  8. Kirpi yavrusunu pamugum diye severmis:)) Sana da yaptigim pastalar oyle gozuktu herhalde.. yoksa blog aleminde niceleri var agzimin acik kaldigi, yok canim bu da yapilmaz dedigim haha:)) Gerci oncesi sonrasi karsilastirmasini en iyi yapabilen insanlardan biri oldugun icin insanlik icin kucuk ama benim icin ne kadaaaaar buyuk bir adim oldugunu biliyorsun pasta yapmanin haha:))

    Bu arada oraya gelince ben mutfaga mi girerim yahu siz varken :))) Daha cok beklersiniz yani marifetlerimden faydalanmak icin !!

    YanıtlaSil
  9. yok yok bu sefer kirpi-pamuk ilişkisi yaratmadım... Bende olmayan bir yeteneğin sende olması acayip hoşuma gitti :)) Ve gerçekten pastalar şahane...

    Mutfak konusunda ise türkiyeye gelince düşüneceğiz gerisini hahahaaaaa

    YanıtlaSil
  10. Deli işi bu şeker hamuru ama iyi akletmişsin kıyma kardeşine ama :)

    YanıtlaSil
  11. stil direktörü;

    kıyamam ben zaten, sen konuştuğuma bakma :))

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)