25 Kasım 2013

yine filmler ve iyi haftalar...

Geçtiğimiz hafta baya bi film izlemişim... Hepsi çok başarılı olmasa da kısa kısa not ediyim....

EVİM SENSİN

Geçen seneden beri bir türlü fırsat bulamamıştım. Düne kısmetmiş :)
Filmin başında çok güldüğümü söyleyebilirim. İskender'in (Özcan Deniz) giriş sahnelerindeki amerikanvari beline taktığı iş çantasıyla yavaş çekim görüntülerine oldukça hadi be abarttınız dedim :) Bizde böyle inşaat işçisi yok arkadaşlar :))
Leyla (Fahriye Evcen) karakterini keşke başka biri seslendirseymiş mesela... Birçok yerde o ince ses kulağımı tırmaladı :(
Konusu bana sık sık 50 ilk öpücüğü hatırlattı... 50 ilk öpücüğün dramatik bir versiyonu da diyebiliriz. Hatta Mert Fırat'ın Beni Unutma (ki daha önce şurda yazmıştım) filmi ile konular aynı paralelde izliyor...

Her şeye rağmen sonuç olarak duygusal filmleri sevmem sebebi ile bu filmide evet sevdimmmm... Hatta çok da ağladım :) Eğer bi böğüreyimde rahatlıyım diyorsanız benim gibi kesinlikle doğru tercihtir.... İzleyin ve böğürün ;)


BANA BİR SOYGUN YAZ

2012 filmlerinden... İlk başta hiç sevmediğimi söyleyerek başlıyım gerisini okuyup okumamakta serbestsiniz...

Üzgünüm ama bu filmde oynayarak kendilerine hakikaten yazık etmişler... Bir tatlı kutusunun içindeki paranın kaybolması neticesinde 3 adamın mafyanın eline düşmesini anlatıyor galiba :) Mafya da mafya ama :)) Ne şiveler kurtarmış filmi nede alicengiz oyunları... Espriler sadece g*t kelimesinin üzerine kurulmuş bir argo sinsilesi....
Elimde başka izleyecek filmimin olmaması sebebiyle sonuna kadar izledim... Yoksa hakikaten izlenecek bir film değil... 
Çok vaktim var işkence çekiyim biraz derseniz buyrun izleyin ;)




FELEKTEN BİR GECE 1 / 2 / 3

2009 yapımı bir film... Film Altın Kürede en iyi komedi filmi ödülü alınca 2011 senesinde devamı çekilmiş....

Filmin nasıl ödül aldığı konusunda hiçbir fikrim yok... Benim için vasat kategorisinde zira... Evet güzel espriler var, yer yer güldüm ancak konular çok abartılı geldi bana...

Konusu 4 yakın arkadaşın bekarlığa veda partisinde Lasvegasta hiçbirşeyi hatırlamayarak damadı kaybetmeleriyle başlıyor ve ilginç olaylar sinsilesi yaşamalarıyla devam ediyor. +1.8 sahneler mevcuttur efem demedi demeyin :))

Diğer 2 ve 3 filmlerindede hep aynı mantık devam ediyor. Yaşadıkları 1 günü çeşitli sebeplerden dolayı hatırlamıyor bu vatandaşlar. İlk deneyimlerden akıllansalar da mutlaka başlarına bir iş geliyor maalesef... Çok komik değil ama ara ara gülmek isterseniz izleyebilirsiniz :)

KOD ADI: OLYMPUS

2013 senesinde gösterime girmiş bu filmi bi arkadaşımın baskısı üzerine izlemiş bulunmaktayım itiraf ediyorum :) Zira benim için çok fazla kan ve silah içeriyordu. Aksiyon film severler için bir seçenek olabilir.

Konu gözden düşen eski korumanın Beyaz Saraya yapılan terörist saldırısında kurtarıcı rolü üstlenmesi. Evet çok tanıdık bir konu. Yine rambovari hareketler. Anlayamamışımdır zaten yüzlerce insanı 1 kişinin alt etmesini :)
Bu filmimizde böyle işte :) 





Kendime bir not : Daha vurucu filmler izlemeye başlasan iyi olacak ;)

4 yorum:

  1. Film canavarı olmuşsun. yazın deniz kışın film. Hızına yetişilmiyor Şebommmm

    YanıtlaSil
  2. İlknur;
    Ahahahaaaa :)) Yakında hobi canavarı olacam inşallah ;) Yeni projeler peşindeyim :))

    YanıtlaSil
  3. fılm canavarıydım artık deılım kuzum bıraz daha buyusun tekrar canavar olacagım :) cok tesekurler canım

    YanıtlaSil
  4. kokoş kelebek;
    Kuzunun o kıvama gelmesine az kaldı :) Biraz daha sabır ;)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)