25 Ağustos 2009

seviyorum böyle dinlenceleri....


Cumartesi Altınoluk - Küçükkuyu kıyılarını dolaştık.... En sonunda Küçükkuyuda durmaya karar verdik.... Tenha, sessiz, tam kafa dinledik yani....
Paşam balık derdinde... Borulu gözlüğüne de kavuştu :)) Ama benim şaşkın oğlum burnunu tıkayınca ağzından nefes alamıyor ki :)))) İlk önce ağzından nefes almasını öğrettik.... Öğrendimi eh biraz.... Karışıyor böyle diyor neresi karışıyorsa artık.... Kısa kısa baktı denizin içine kulak seviyesini geçirmeden...
Midye adacığı bulduk bir tane... İnceledik inceledik.... Karar verdik midye olmak çok sıkıcıymış :)))
Pazar Ören'deydik... Baktım paşam arkadaş buldu oynuyor bende attım kendimi şezlonga aldım elime kitap keyif budur işte dedim.... Bu arada oğlum rekor kırdı.... Bir bebekle 4-5 saat oynama rekoru :)) Sonunda cıngar çıktımı çıktı tabi ki... Birden egosu coşan oğlum bebeklerin tamamına sahip olmak istedi güzel güzel oynarken... Böylece elindeki bebekten de oldu :))
Kısacası bu hafta sakin ve güzeldi aralardaki inatları ve bağrışları saymazsak....
Bu hafta paşamın huysuzluklarını yenmek için yeni bir deneme-yanılmaca yapacağız... Annem başladı bile :)) Karışmıyor hiçbirşeyine... Özgür bıraktık anlayacağınız... Bağırmaca-kızmaca hiç yok... Görmeyeceğiz, duymayacağız... Huysuzluğumuz böylede bitmezse eve dönünce yeni bir yöntem :)) Oda bize ayrı savunma yöntemleri geliştirecek tabii... Hazırlıklıyız :))))

6 yorum:

  1. Deneme bir iki..e-mail adresini aradım ama bulamadım..recete desem..

    YanıtlaSil
  2. İletildi mail adresine canım.
    İnce düşüncen için teşekkürü borç bilirim ayrıca :)

    YanıtlaSil
  3. Borulu gozugunu cok sevdim, teyzesi kilikli ben de onu taktigim zaman nasil nefes alacagimi bilemez daralirdim :))bir yandan da cok severdim tabi bipolar kisiligimin bir parcasi olarak haha:)) Sonradan cikan cingara degil 4-5 saat konsantre olup oynamasına bak sen.. pozitif dusun:)) Bu arada eve donunce benim dediigim yontemi uygula bak hizaya geliyor mu gelmiyor mu:))

    optum sizi!!!

    YanıtlaSil
  4. teyzesi kılıklı işte hahahaaa:)))

    aslında pozitifde düşünmek lazım ama yok bu aralar huysuzluğu üzerinde :( senin yöntem en kısa sürede denenecek o yüzden :)

    YanıtlaSil
  5. küçükkuyu ve etrafının denizi de nefis. aslında ben ege denizi tanıdıktan sonra güneye hiç inmiyorum bile..

    YanıtlaSil
  6. denizanası;
    yok ege gibisi değilmi... Havası, yeşilliği, denizi ile tan bir uyum içerisinde...

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)