31 Ağustos 2009

her telden çaldık işte :))

Bu hafta sonunu yine pek dolu dolu geçirdik... Bol kahkahalı, bol ağlamalı, bol kaprisli, bol şefkatli ve bol şaşırtmacalı.....


Göz kırpmasını öğrenmişiz bu hafta... Öğrenmek yetmemiş paşama geliştirmiş hatta... Yanağını böyle yapacaksın diye bir öğreticiliği de var üstelik :)))




Çokda tasarruflu olmuşuz artık.... Işıkları açık bıraktığımda ukala ukala bağırdı bütün hafta sonu... " Anne ışıkları söndür, dondurma paramız bitiyor " Hey allahım hahhaaaaa :)))



Cumartesi gününe erişte'de sığdırdık. Annem açtı ben kestim derken bitiriverdik hemencecik... Şimdi kurumadalar kendileri.... Kışın afiyetle yenecekler...





Kriz anlarımızda yine "su" imdadımıza yetişti... Bağırmalar, çağırmalar, atmacalar tam başlamışken al sula dedik gülleri... Ses kesildi, gözler güldü... Ohhhhhh dedi tüm akşamüstü sakinleri :)))




Gezmek mayamızda var bizim :))) O kadar iş, o kadar yorgunluk ama kapı çıt dedi ve biz attık kendimizi yine yollara... Bu aile ziyareti en çok yine minnoşuma yaradı.... Samak ki kendileri hamak olur minnoşuma keyifli saatler yaşattı.... Saatlerce sallandı, yıldızları seyretti ve mışıl mışıl uyudu kaldı :))





Son zamanlarda sevdiğimiz hatta vazgeçemediğimiz ayakkabımız kramponlarımız... Biz amaç dışı kullanıyoruz ama :))) Herkes futbol oynarken giyer biz akşam gezmelerinde giyiyoruz... Ama çok önemli nedenlerimiz var.... Birincisi kendileri paşamı büyük yapıyormuş yani oğlumun boyunu uzatıyormuş.... İkincisi ise kumda koşmak rahat oluyormuş hahaaaa:)))) Bize de çıkar keyfini demek kalıyor...



Yine bir sokak köpeği, onu hayranlıkla izleyen oğluş ve eve nasıl köpek-kedi alabiliriz mücadelesi :))) Henüz ben ve anneanne galibiz....

Bu arada kulak üstü yüzmenin sırrını öğrendik.... Videosunu da çektim hatta ama uzun olduğu için yayınlayamadım... Kesip biçmek lazım :))) Efendim ben söz ile anlatıyım bu meseleyi.... Normal yüzme pozisyonu alınır ve sağ kulak denizin içine girecek şekilde kafa yana çevrilir. Burda önemli olan kafayı oynatmamak... Ve bu şekilde yüzülünce kulak üstü yüzme oluyor :))) Birde sırt üstü yüzmeyi öğrenmiş böceğim... Yeni yüzme stilleri gelmeye devam edecek yani hahaaaa:)))

Haftanın bombası ise annemdendi...
Dün akşam sahil gezintimizde karşıdan 3 afet hatun gözüktü... Ama öyle böyle değil... Hatunlar hem güzel hem dekolteyi fazla hatta oldukça fazla kullanmışlar... Böyle oluncada müebbet göz hapsindeler... İşte tam bu sırada annecim sultanım hatun kişileri iyice bir süzdükten sonra dükkanlarının önlerinde oturan ve gözleri kilitlenmiş esnaf ahalisinin gönlünü rahatlattı.... " Bakın oğlum bakın... Ben bu kadın halimle bakıyorsam sizinki gayet normal... Utanmayın bakın... " hahaaaa :)))
Kendi aramızda konuşsaydık olmazmıydı be annecim...

İyi haftalar efendim....



9 yorum:

  1. annen kopardı beni yalnız yazının sonunda çok yaşasın anneciğin :)
    haklı ama :)

    YanıtlaSil
  2. fundacım vallahi o an bende koptum... Esnaf ahalisinin suratını görseydin sen birde :)))

    YanıtlaSil
  3. Annosum beni de kopardi haha:)) Genelde boyle durumlarda o esnafi guzelce paylardi bakip bakacaklarina pisman ederdi ama bu sefer onlara hak verdigine gore ciddi anlamda bir dekolte mevzu bahisti herhalde :))

    yegenim diye soylemiyorum (hehe)goz kirpan, benten saat ve bandanayla cicek sulayan, kramponla kopek seven, hamakta keyif yapan, Raif amcanin kucaginda mest olmus oytun cok tatli ama coook:))

    tatli oytunun teyzesi

    YanıtlaSil
  4. dekolte az kalır bek gökçiii :) çıplağın biraz kapalısı diyelim...

    bu arada mayoyu söylemeyi unuttum... Mayosu geldi efendim uçakla deniz kenarına bırakmışlar... Tekrar teşekkürler teyzesi hahahhaaa:)) Fakat anneannesi aaaa bana terlik göndermemişmi kızıyım ben şu gökçeye diyince kıyamet koptu bilesin... Ağla ağla helak oldu sana kızacak diye hahahaaa:)))

    YanıtlaSil
  5. Dondurma parasina da anneye de bayildim valla :D

    YanıtlaSil
  6. dondurma parasıda muhtemelen annemin eseri aslında nezihecim :))) bizim sultan işte böyle bir alemdir...

    YanıtlaSil
  7. hahaa:))) Mayonun geledigine eminim cok sevinmistir , annosumun aklina nerden gelir boyle muziplikler bilmem! Iyi ders oldu ama pasama, bir daha kaybetmez hic birseyini:))

    Teyzesine kiyamayan oytunun teyzesi:)

    YanıtlaSil
  8. Maşşallah ne güzelde göz kırpmış öyle mimikler harika.Su bizimde herdaim kurtarıcımız ne zaman yapacak birşey bulamasak bir kap su bile imdadımıza yetişiyor. Çınara hortumu versek kimbilir ne mutlu olurdu :)

    YanıtlaSil
  9. deryacım;
    kuzun büyüyor artık... çok değil gelecek yaza hortumla ne şirinlikler yapacak göreceksin :))

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)