23 Şubat 2010

Gökçiiiininde söyleyecekleri varmış sana....

Teyzeciğin, biricik Gökçiininde sana söyleyecekleri varmış bebeğim. O yorum olarak bırakmış bize ama kıyamadım bırakmaya oralarda yazdıklarını.... Teyzen kolay kolay duygularını ifade etmez bebeğim, kıymetini bil... Sevildiğini bil...

Şimdi seni teyzenle başbaşa bırakıyorum;

"
Annecin yine taa oradan yuregime dokundu.. Aglatti beni minnosum..

Bu sene teyzeni hic gormedin, teyzen sana kocaman sarilip, kokunu icine cekip, doya doya opemedi.. Koca bir yasini kacirdi.. Iste buna agladi teyzen

Ama bilgisayar ekranindan olabildigince takip etti seni, telefonda olabildigince konusmaya bunu senin icin de zevkli hale getirmeye calisti teyzosun.. O yuzden minik oyunlarina alet etti seni..

Bunlardan ilki ve en komigi teyzenin kusu Efeyi konusuyor zannetmen :)) Canin teyzosunla konusmak istemediginde devreye hemen Efe girdi ve onunla bayila bayila konustun :)) teyzen de istedigi her seyi sordu, anlattirdi, sarki soylettirdi..

Efenin evinize kadar uctuguna, seni takip ettigine, seninle ilgili haberler getirdigine, hediyeler biraktigina inandin. Bunlarin gercek olmadigini ogrendiginde biraz hayal kirikligi yasayacaksin ama eminim teyzosunun seni cok ozledigi ve seninle daha cok konusmak icin yaptigini anlayacaksin.. Bu arada herseye kanan kolay bir cocuk oldugunu dusunme, Efenin konustugunu cok zor kabullendin, bir suru soru sorarak, hala da bazen supheci davraniyorsun :)) Yeni yilda telefonda Noel Baba olduguma inanmadin mesela, hayir gokciii sensin dedin hahah:)))

Anneciginin dedigi gibi hayvan sevgin tavan yapti .. Hala benim sana buradan canli timsah getirebilecegimi veya gonderebilecegimi dusunuyorsun. Orada yasayamaz timsahlar dedigimde, izledigin belgeseller sayesinde neredeyse benden daha fazla olan bilginle aklinca, bazen beni sasirtacak kadar mantikli cozumler uretiyorsun. Ben de her konusmamizda keske burada olsa, timsahlara gotursem , bahcedeki sincaplari gostersem diye ic geciriyorum.. Eminim bayilirdin, bayilirdin!!

Bilgisayarda konusurken sana dans eden hayvan animasyonlari gonderiyorum, opucuk animasyonu gonderiyorum, bayiliyorsun!! Benimle bilgisayarda saklambaci cok severek oynuyorsun. Ikı yasindan beri inandigin uzere bilgisayar ekranindan cikip yaniniza gelemeyecegimi,verdigin seyleri alamayacagimi artik anladin. Hala neden bu kadar uzakta olduguma, neden gelip seni gormedigime cogu zaman anlam veremiyorsun fakat sasilacak derecede olgun karsiliyorsun

Bazen aradigimda Gokciiiymisss diye hemen anneannene veriyorsun telefonu, bazen kendince uzun uzun bir seyler anlatiyorsun, cogu zaman hayvanlarla ilgili oluyor anlattiklarin bazen de kreste yaptiklarin, ya da ogrendigin sarkilar.. (Bayiliyorum sarki soylemene bu arada:) ) Duyamadigim zaman cok sinirleniyorsun, tekrar anlatmayi hic sevmiyorsun, o yola basvurdum birkac kere sen biraz daha sarki soyleyesin diye ama yemedin:))Cogu zaman anneannenle oyun saatlerine geldigi icin aramalarim, anneanneni konusturmak istemiyorsun,sen de cok haklisin bu konuda:)

Hep sevgi dolusun,konusmak istemediginde zor ama genelde hic cekinmeden beni cok sevdigini , cok ozledigini , soyluyorsun.. hep boyle ol minnnosum duygularini ifade etmekte hic zorlanma, cekinme..

Askim, canim, birtanem dedigimde utaniyorsun, biyik altindan guluyorsun, kreste bir kiza canim dedigini de bilmiyoruz sanma:)))

Hayalcisin, cok guzel hikayeler anlatiyorsun.. Cogu zaman ben elince ne yapacagimizi hayal ediyoruz. Ve beraber en cok yapmak istedigin sey odana gitmek ve oyuncaklarinla oynamak bir de yuzmek.. Beraber yuzmek icin can atiyorum eminim deden gibi cok iyi bir yuzucu olacaksin..

Bu yaz butun yaz boyunca balık tutma hikayelerini dinledim. Yazin en sevdgin seylerden biri. Kahramaninin kopekbaligi yakalama videolarindan sonra yakalanan hic bir baligi begenmedin :)) Burada olsaydin beraber yapmayi hayal ettigim seylerin en basinda o geliyor, digeri de devasa eglence parklarina gitmek..

Hic unutma, bu da yazili kaniti olsun, cok seviliyorsun hem de coook! Dedenin, anneni kizdirmak icin sakayla karisik dedigi gibi annenin yaptigi en guzel seysin,iyi ki dogdun, iyi ki varsin, iyi ki bizim bir parcamizsin

Umarim ekledigin yaslarla birlikte icindeki cocugu hep canli tutmayi basarabilirsin, hep boyle kalirsin

Seni cok seven teyzen
"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)