15 Nisan 2010

bu kadar da sevinilmezki canım...

Sabahın seyrinde bizim gezgin anneanne ve oğluşu izmire göndermek için çıkılan yolda aaaaaaaa dedim bir anda çığlık çığlığa....
14 yıllık yol arkadaşımız eski şahinimiz, aynı plaka, aynı cici tamponla bana önden el sallayıverdi :)
Bir anda atlayıp sevesim geldi eski arabamızı :)

Halbuki ne söylenirdik biz ona kütük gibi direksiyonun var, kas yaptırdın bize diye...
Şimdi siz diyorsunuzki bu kadar da sevinilirmi diye... duydum, duydum ;)
O kardeşimle benim ilk göz ağrımızdı. Ehliyeti aldığımızda garfield gibi cama yapışık, hatta yapışık ikizler gibi kullanarak öğrendik biz araba kullanmasını... Babamın kıymetlisini gizli gizli pazar günleri kaçırıp aynı şekilde part etmek için kan ter içinde kaldık, olmadı 40 defa çöpçülere park ettirdik anlaşılmasın diye arabayı kaçırdığımız :)
Hele arka bagajını benim büyük çabalarımla kardeşime göçürttüğüm gün ecel terleri döktük o arabayla hahahaaaa =D Çok sürat yapabilirmişim gibi ilk radar cezamı o arabayla yedim ben...

Sevinmezmi şimdi anılarını depreştirmek için bahane arayan bu bünye :)
Sevinir hemde çok sevinir.... Hatta işaret sayar bugünün güzel geçeceğine = D

2 yorum:

  1. yapisik ikizin16 Nisan 2010 18:51

    Bak simdi benim de anilarim depresti :)) O araba ne cekti elimizden :)) El freni cekik dolastik, niye gitmiyor bu araba diye ona kizdik.... Isiklari acmayi unuttuk, ya ne bicim araba bu onumuzu bile goremeyiyoruz diye ona kizdik... agaca carptigimizda bile o kadar genis olmasan carpmazdik diye ona kizdik, en son kazada canimizi koruyarak yine de vefa borcunu odedi :)))) Ben de gorsem ciglik atarak sevesim gelir .. bizim iyi huylu emektar arabayi:))

    Ablasi, bir ara o kadar yapisik ikiz gibi araba kullaniyorduk ki ameliyatla bile ayiramayacaklar zannetmistim.. burada arabasiz hic bir sey olmuyor biliyorsun, oyle itseydi araba kullanamiyorum diye seni de buralara suruklerdim herhalde :))

    YanıtlaSil
  2. hahahhaaaa :) kesin sürüklerdin sen beni ...

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)