22 Ocak 2014

üşengecin çocuğu olmaz derler ama...


Anne Şebnem yine son derece mıymıy bugünlerde... Üşengeçlik had safhada olunca blogda hak getire işte... Toparlanmak lazım, silkinmek lazım :)

Blogger zaten yapmış bir azizlik. Ne izleyici listesi gözüküyor, nede blog takip edebiliyorsun... İzleyici kısmından mı sansüre başladılar acaba :)) Neyse konumuz sansür değil ;)


Bizde durumlar ehhhh işte... İç güveysinden hallice de diyebiliriz bu duruma... İş-ev-iş girdabında bir dönme dolap... Paşam benden de beter... Ama onunki daha da zevkli okul-oyun dönme dolabına hala ders çalışma şahsiyetini bindiremedik gitti. Yarıyıl bitti bitecek biz hala zorunlu ödevler haricinde elinde ders kitabı görme  şerefine nail olamadık :)












Geçen hafta ilk deneme sınavı deneyimimizi de yaşadık...  Benim erken ergenusum sınava girmemek için tam 1 hafta tepindi :) Karnı ağrıdı, başı ağrıdı, gereksiz dedidurdu. Anne şahsiyeti alladı pulladı, cebren ve hile ile sınava girmeye ikna etti :))) Amacım aslında başarısını ölçmekten ziyade, sınav deneyimi kazanmaya başlamasıydı. İsim kodlamamız bile olay oldu desem hiç de abartmış olmam aslında :) Offff çok uzun diye diye bir hal olduk... Zafer işaretleriyle girilen sınavdaki sonucumuz ne peki :))

Efendim durum şöyle... Matematik full, Hayat bilgisi full, Türkçe 3 yanlış... Sınav sonucu ile birlikte aldığım soru kitapçığına bir baksam ki yanlışlar metin sorularında... Yani oku ve cevapla bu kadar... Bu kadar basit olan bir şey nasıl olurda yanlış olur bi bakmak lazım tabiki ...

Annecim sen bunları yanlış yapmazdın normalde neden yanlış oldu ki bunlar diye bir giriş cümlesiyle başladım. Acaba yanlış mı hatırladın okuduğunu ? Sonrası aynen şöyle efem....

Oytun bilirkişisi : Yoooo okumadım anne ben o kısmı.
Anne hiçbilmez kişisi : Nasıl yani???????
O: Çok uzundu, sıkıldım okumadım....
A: Attın yani cevaplarını...
O: Mantığımı kullandım tabi anne, hiç atar mıyım.
A: O mantığının içine tüküreyim oğlum senin DİYEMEDİM tabi :))) Mantığıyla ilgili yorumda bulunmak ne haddime...

Erken ergenusumun mantığıyla sınavdayım arkadaşlar anlayacağınız :))

Bizden şimdilik bu kadar... Hepinizi kucakladık ;)



9 yorum:

  1. Süper bir deneyim olmuş bence ama senin için: )
    En azından mantıklı bir ergene sahipsin: )
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. anne mahsustan;
    haklısın :))) mantığının içinde kaybolmadığım sürece sorun yok dimi ;)

    YanıtlaSil
  3. meragını severım kalem tutmanı yakısıklı hallerını..nasıl dabuyumususn sen masallah

    YanıtlaSil
  4. kokoş kelebek;
    öptük seni ;)

    YanıtlaSil
  5. Mantikli pasanin duygusal teyzosu27 Ocak 2014 22:13

    sinavlara aglayarak girip aglayarak cikan teyzosundan iyi benim pasam :)) gozlerimin bugusundan sorulari okuyamadigim, kagit islandigi icin cevabi isaretleyemedigim coook olmustur :)))) Sinav maratonunun basladigina inanamiyorum, Allah hepimize kolayliklar ve sabir versin bence zira cook ihtiyacimiz olacak :))))

    YanıtlaSil
  6. mantıklı paşanın duygusal teyzoşu;

    iyiki sınavlardaki duygusallık konusunda sana çekmemiş amma velakin sınav sonuçlarında sana çekmesi müthiş olurdu :))) şimdilerde bir reklam dönüyor burda. kız sınavdan çıkıyor offff çok kötü geçti diyen bir tip. elindeki eti kekte yalan yalan dün akşam sınava çalışmak için facebooka bile girmedin diyip duruyor. Onu her izlediğimde sen geliyorsun aklıma :)))))

    YanıtlaSil
  7. sen bana işin zor mu demiştin??? :))))))

    YanıtlaSil
  8. Tibetin annesi;

    Ahahahaaaa :)) demiş olabilirim :)) Yok yahu demedim bunuda nerden çıkardın kuzum ;) ehüeheheee

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)