7 Şubat 2015

bu sene Oscar benim :)))



Bu sene kendime nedense Oscar aday filmlerini törenden önce izlemek gibi bir hedef koydum :)

Neden olduğunu inanın bilmiyorum... Benim için kolay gerçekleştirilecek bir hedefti (ya da öyle sanıyordum).   Belki de kısa sürede hedefe ulaşarak bir ego tatminine ulaşmaya çalışma olabilir :))) O anki ruh halim feciymiş :)))

Hatta 2015 e başladığımiz dönemlerde böyle ne idüğü belirsiz birkaç hedefimde kenarda beklemekte :)) Sonuçları paylaşacağım başardıkça yada başaramadıkça... Tamam tamam başaramazsam söylemeyebilirim de :))

Her neyse biz dönelim Oscar macerasına... 22 Şubat'ta gerçekleştirilecek olan törenden önce kendimce filmleri izleyecek bir de tahmin de bulunacaktım... Ne güzeeeelll :)) Ohhh yandan yandan :)
Aday listesinin çıktısını aldım... Astım işyerinde bir köşeye... İzlediklerimi çentikleyeceğim... Aneymmmm içinde izlediğim hiç film yok... Tamam canım panik yok... Hepi topu en fazla 10-15 film izleyeceğim... Pehhhh !!! Çocuk oyuncağı...

Google amcaya müracatımla birlikte gözlerim pörtledi... Birkaçı vizyona girmiş, birkaçı törenin olduğu hafta vizyona girecek, birkaçı da törenden 1-2 hafta sonra... Ahahahaaa :))) Şahaneeeee dimi...

3 hafta önce vizyona giren Whiplash bile benim nadide kentimde vizyona girme teşebbüsünde bulunmadı. Eeeeeeee ne olacak şimdi !!!!!!!

Bu demek oluyor ki bu yolda bana her yol mübah :)))

Bundan sonra hedef belirleyenin diyorum ve film kovalamacaya kaçıyorummmm...

Mutlu haftasonlarıııı ♥


6 yorum:

  1. Bizdede konu film seyretmekse en fazla 1 hafta istikrarimizi koruyoruz esimle ne aci ki.Sen en azindan hangi filmler aday biliyorsun bana sorsalar o ne derim:)Durum o derece vahim:(

    YanıtlaSil
  2. Senelerdir oscara aday filmleri oscardan sonra görebiliyoruz. Anca o zaman bizimkiler getiriyorlar mı nedir anlamadım. Üniversite yıllarımda hepsini izlemiş olurdum çoktan... Gerçi ben artık çok zor film beğenip de izliyorum, eekeklerimle birlikte o maceradan bu maceraya atılıyoruz:-) ( Yani aksiyon dilmleri izliyoruz demek istedim, yanlış anlaşılmasın:-)

    YanıtlaSil
  3. Bence sen bizi kandırabilir gibi duruyorsun. :))
    Her yol mübah olduğuna göreee.:D
    Öpüyorummm.

    YanıtlaSil
  4. Sevtap;
    Bizde de durum farklı değil merak etme :) Ama bu sene nedense buna sardım ben.. Bakalım bitirebilecekmiyim :)

    YanıtlaSil
  5. Handan;

    Canım günaydın :) Eskiden oscar ödülleri açıklanınca bende bir çoğunu izlemiş olurdum hakikaten... Demekki eskiden gösterime sokuyorlarmış.. Şimdi ise sanatsal filmler yerine gişe filmleri tercih ediliyor. Onlarda ticaret yapıyorlar sonucunda..
    Sen erkeklerinle aksiyon filmlerine devam et canım. Yakında bizde o boyuta geçeceğiz ;)

    YanıtlaSil
  6. Bahçe perim;

    Bak bu aklıma gelmemişti ahahahaaaa :) Sen çok yaşa emi :)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)