25 Aralık 2008

SÜPENDIR :))))

Dün akşam bir koşu eve gidildi oğluşumla. Hava soğukmu soğuk. Kendimizi dar attık eve. Ohhh dedik sıcacık evimiz. Bizim çılgın hala karın peşinde anniii neden tar dağmadııı? Ama ben onu ooookk özlemiştim. Annecim yağacak dediler ama yağmadı belki bu akşam yağar bekleyelim görelim dedik. Tatlıya bağladık işi:)

Oytunun karnı acıkmamış daha biraz sonra yiyelim dedik. Bu arada 2 parça ütü var onu araya sokarsak rahat ederiz değilmi? Hemen ütülendi Oytunun dolaplarına yerleştiriliyor birlikte. Oğluşum bana yardım ediyor. Askıda birşey gördü. Kırmızı kırmızı :) Türkün gözü alda ya oğluşumunda öyle. Kırmızıyı pek severiz ana-oğul:))

Bir özenle çıkarttı hemen ben yanıt vermeyince. Aaaaa "süpendır tıyafeti" dedi kahkaha atarak. Türkçe meali süperman kıyafeti olmaktadır :)) Anniii diyiyim hemen ben dökçi gönderdi bunu bana değilmi ? Halbuki göstermemiştik ona teyzesinden geldiğinde ama oğluşum hemen bildi. Bunu kim alır dökçisi alır hahahaaaa:))) Annecim doğumgününde giyeceğiz bunu ama dedim. Olsunnnnn azıcık anni dedi. Kıyamam ben bakışına senin minnoşum... Ama hemen çıkaratalım kirlenmesin diyerek giymeye başladık.

Giyer giymez oytun bir kolunu uzatıp sekmeye başladı. Ben bu ne yapıyor diye anlam vermeye çalışırken bir feryat.... Anniiii bu uçmuyor ama :)))) Kahkaha atmak istiyorum ama gülünürmü şimdi... Mazallah küser günlerce bana güldün diye.... Annecim bunu giyince uçamazsınki dedim. Sadece bir kıyafet o. Süperman e benzemek için sadece dedim. Oytundan teyzesine gönderme hemen; ooookk benzeyenini alsın dökçi o zaman :))))) Çok benzeyeni yokmuş ama şimdi biz çıkartalım bunu; doğumgününde belki uçabilirsin dedim yine gülmeye başladı:)))) Dökçisi seni çok seviyormuş duyurulur.

Bu arada duyduk duymadık demeyin. Doğumgünümüzde Oytun'u uçuracak güçlü kuvvetli kişiler aranıyor hahahaaa:)))) Yada salonun tepesine çengellerle ip bağlasamda mı uçursam acaba... Ne dersiniz... hahahaaaa:))))

PC: Süpendır t-shırtlü kıyafetimizin resmi doğumgününde artık :)))

2 yorum:

  1. Sizde kirmizi icin Turk'un gozu al'dami derler? Bizde iki sye soylerler; 1- kirmizi olsun, bes kurus fazla olsun
    2) kurde sormuslar son istegin nedir diye?
    - Beni kirmizi iple asin demis:)
    Bu Dökçi'de niye ucanini gondermemiski sanki alla alla yaaaa:))

    YanıtlaSil
  2. Mevlüde;
    Bizde öyle derler canımcım :))
    Mucksss

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)