26 Şubat 2009

doğumgünümüz


Oğluşum tam dolu dolu 4 yaşında artık. Büyüdüğünü bize doğumgününde de ispat etti zira diğer doğumgünlerinin aksine sadece bir kez mumunu üfledi :)) Eskiden en az yarım saat mum üfleme faslımız sürerdi.

Süpermen t-shirt üne kavuşmanın sevincini yaşadı. Ne kadar gaddar bir anneyim değilmi bebişim seni ne kadar uzuuunnn beklettim :)) Hain anne hahaaa:)))

Balık pastasına o ana kadar görmemişti oytun... Sürpriz diye anlattı herkese ağzını doldura doldura... Ama ne yazıkki müzevir göçkemiz (dökkçii den o gece göçkeye terfi etmiş bulunmaktadır teyzemiz) telefonla doğumgününü kutlarken sürpriz balık pasta demiş olsa da ilk gördüğünde çok sevindi oytun. Anneannesinin kışkırtmalarıyla kuyruğundan ağzını burnunu daldıra daldıra yedi pastasını :))) Hediyelerini özenle açtı, baktı, herkesi öptü bol bol...

Aaaaa bu arada teyzemizin hediyelerini de efeye getirttirdik... Kapının önüne koyduk hediyeyi zili çalıp kapattık kapıyı. Oytunum kıyamam koşa koşa açtı kapıyı "tim deldi" diyerek :))) paspasın üstünde iki tane paket kuzu gibi yatıyor. gökçe efeyle göndermiş galiba dedik... Bakındı efeye merakla... hediyeleri bırakıp gökçenin yanına dönmüş dedik :)) Açtı büyük bir keyifle... Gerçekten bayıldı hediyelere... Pazar gününden bu yana üzerinden örümcek adamlı sweeti çıkartmıyor :))) Kartını okuduk, öptük yanaklarından kocaman teyzemizin yerine... Çok mutlu oldu, şımardı...

Bende elimden geldiğince cicili bicili mamalar hazırladım oytuna. Maharetli blogculardan aldım tarifleri ama şu anda neyi nerden aldığımı bilmediğim için teker teker isimlerini yazamıyorum... Ama en kısa zamanda verilecektir emin olabilirsiniz... Hepside çok güzel oldu... Kurabiyelerimizi kalıplarla oytunumla birlikte yaptık, oğluşumunda elleri değdi :))

Benim güzel oğlum, daha nice senelere birlikte sağlıkla, huzurla, kahkahalarla gireriz inşallah...


2 yorum:

  1. benim extra small supermanim super okmus superr!! ben efeye daha fazla yem vermeye basliyim da kuvvetlenip getirsin beni oraya .. olmuyor boyle.. kusumun yuzundeki gulucukler bir omur boyu ona eslik etsin !!
    bu arada tez zamanda pastlarin trifini bekliyorum ona gore ben eksik kalmiyim:)

    supermanin super teyzesi :))

    YanıtlaSil
  2. pasta tarifleri en yakın zamanda sende ;) hiç merak etme...

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)