19 Şubat 2009

piyangodan para çıksa keşke...

Bana gelenler geldi yine :))) Ne zaman gittiler ki hahahaaa :))

Bu zatı muhteşemler geldiğinde bende bir canlılık, bir hayalperestlik, bir isteklilik olur ki sormayın gitsin... Dersinizki dünyayı baştan yaratacak :) Hiç birşey yapamazsam bu dönemde gider saç kestirir otururum yerime kös kös hahaaa:))) Bu sefer kesilecek saçda kalmadı... Sonum hayrolur inşallah diyorum...

Aslında evimi komple değiştiresim var :)) Tabi piyangodan para çıkması lazım... Duvarları yıktırıp, dolapları yeniden yaptırasım var... Özellikle oğluşun odasını... Ama bunlar şu anda tamamen hayal...

Ufak değişiklikler yapsam dedim ama ipin ucunu kaçırdım yine hahahaaa:)) Liste şöyle;
  • Kapıları değiştirsem fena olmaz (Bundan 4 yıl önce kapılar takıldığında öyle hatalı işlemler yapıldı ki kapılar örtülmüyor, çatlamaya başladı, kırıklar oldu... Burdan tüm saydırmacaları yolluyorum o ustaya..)
  • Evi komple yeniden boyatsam...
  • Salon perdelerimin değişme zamanı geldi. Çiçekli böcekli pıtırcıklı perde alsam...
  • Oturma odası koltuklarıma kılıflar diksem yada diktirsem...
  • Duvarlar boyandıktan sonra sticker alsam, yapıştırsam mesela...
Mesela koridorumu böyle çerçeve ve stickerlarla süslesem nasıl hoş olur...
Diğer odalar için de böyle stickerlar kullanabilirim mesela :)






Bu aynalara bayıldım mesela... İstiyorum bunlardan da..


Kelebekli dikiş makinamın üstüne bu kelebeklerde fena durmaz :)) Yok yok çok güzel durur...
  • Sonra değişik yerlere resimlerimizi yerleştirmek için raf yapsam...
  • Tekrar boyama yapmak istiyorum... Kullanılmayanları tekrar dönüştürmek...
Bu liste daha uzar gider.... Ama ben hepsini yapmak istiyorum... Sonra dolap içlerimdeki fazlalıklarımdan da kurtulmak lazım ama bu sefer kararlı bir şekilde ... Her seferinde buda lazım, bunu belki zayıflar giyerim söylemleriyle hiç birşey ayıramıyorum... Elemem lazım :)
Bu pazar günü oğluşun doğumgününü bir yapalım da en iyisi... Sonra hala bana gelenler gitmediyse ufak ufak başlarım hahahaaa:)))


5 yorum:

  1. Bayildim ben bu fotolara ablasi hele ilk resimdeki cerceveli duvar.. bu marifetle sen o resimdekilerden daha iyisini yaparsin aslinda:) tabi ben de bu hayalleri gerceklestirmek icin sabirla senin buraya gelmeni bekliyorum bu evin senin dokunuslarina ihtiyaci var:))

    marifetli ablanin marifetten nasibini alamamis kardisi:))

    YanıtlaSil
  2. bu arada biliyormusun ben bu balikli aynalarin ayni boyle irili ufakli yildizli olanini aldim haha:)) ama eve geldigimde birinin hem de tam orta gecis boyunun kirik oldugunu gorup degistirmek icin magazaya gitiim ama ellerinde baska olmadigi icin icim kan aglayarak geri vermek zorunda kaldim... nasil hayal kirikligina ugradigimi tahmin edersin

    bir aynaciya cizip versen kestirilemez mi ki? burada olmaz da bu tur isler orada daha kolay

    YanıtlaSil
  3. kesin benim aklım kalır o aynada diye kırılmıştır o hahaaaa:)) ama kestirme işini akıl etmen çok iyi oldu, aklıma gelmemişti benim ben bu işi bir araştırıyım ;) zeki ve mucit kardeşim benim :)
    ben oraya gelince eniştemiz beni evden kovar gibi geliyor bana, evimize neler yaptın diye hahahaaa:)) sen şimdiden bu fikri kendisine aşıla en iyisi ancak alışır :)))

    YanıtlaSil
  4. bence de alt yapi calismalarina en kisa zamanda baslamam lazim :)) begendigim seyleri bir koseye not ediyorum zaten ablisim buraya gelince yapilacaklar diye uzuuuuuuuuuuuun bir liste var sen hic merak etme..

    turk akli her yerde islemeye devam ediyor gordugun uzere:))

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)