22 Mayıs 2009

tamda şimdi....

Masamdaki evraklar arasında tamda kendimi kaybetmişken minnoşumun cıvıl cıvıl sesini duydum... Koşarak boynuma dolandı, öpücüklere boğdu....

Tamda bunalmışken nasılda iyi geldin bebeğim bana... Nasılda şenlendi ofisim...

Hep yap bunu olmaz mı? Kahkahalarla gel, kahkahalarla git....

Bu arada yakışıklılığına da diyecek laf yok... Nasılda yakışmış cicilerin... Sende farkındasın biliyorum bunun... Sırtına alırken çantanı üstünü düzeltmenden belli :)))



Sen gidince tam işe dalacaktım ki dur dedim bir kendime... Bol köpüklüsünden bir kahve olmalı şimdi dedim... İnternette dolanırken de hangi çiçeksin öğren dediler bana... İşleri yetiştiremeyip daha panik yapıyım diye hadi bakalım öğrenelim dedim hahahaaaa:)))

Anket sonucuna göre çuha çiçeğiymişim... Sabırlı, dayanıklı...
İyi bir dost, iyi bir arakadaş amma velakin kötü bir ev arkadaşıymışım hahaaaa:))) Doca buna katılacak mı acaba çok merak ettim... Akşam acilinden soracağım...

Sonuç evet olursa akşama kıyamet kopacak demedi demeyin.... Saçlarımın süpürge oluşunun hesabı sorulacak hahaaaaaa:)))))

4 yorum:

  1. Ahanda merak ettim sonuc evet mi? hayirmi?:)))
    Ayy ama yazik garibim kesin korkudan aolurmu asskkkiiimmmmm falan demistir;))

    YanıtlaSil
  2. mevlüde;
    hahahaaaa :))
    alemsin :)) erkeklerin çoğunda yokmu bu aaaa olurmu durumları :))

    YanıtlaSil
  3. Benimkinde yok valla, sahsen benimkine sorsam evztmi hayirmi diye? Tabiki evet, bunu sorman hata sisko der, ardina bile bakmadan seni ortadan yarilmis halde birakir gider:)) sonrada kizman hosuma gidiyor diye oyle yaptim diye 40 takla atar. Bende; cocuk sevindirmek sevaptir diye, kizmis gibi yaptim sorun degil derim. Oyle lok diye kalir:)))))

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)