6 Ekim 2009

mutluyum, mutlu....

Minnoşum birkaç gündür kreşe giderken el sallayıp öpücük göndermeye devam ediyor. Tuuu tuuuu tuuuu maşallah diyim :) Evde gitmesem mızıldanmalarına devam ama buna da şükür...

Teyzoşumuz bir valiz dolusu eşya göndermiş taaaa uzaklardan... En çok bana ve oğluşuma yaradı :)) Şımarık çocuklar gibi dün akşam birisini giydik, diğerini çıkarttık... Üzerimdekileri bu senin mi şimdi diye ekşimiş suratla sordu yumurcak. Sanki valizden çıkan her eşyanın mutlaka onun olması gerekiyormuş gibi hahaaa:))) Aç gözlü şey ne diyim ben sana :)

Bu arada dün evde markat, markat diye gezinirken aslında matkap istediğini çooookkk geç anlayan anneye kızgın uyudu böcüğüm... Birde son günlerde en sevdiği renk lavicertmiş :)) Aman haaa lacivert değil lavicert.... Kırmızıdan siyaha şimdide lavicerte terfi ettik... Bir gün karar vereceğiz inşallah :)))


Buda benim yenilenen bilgisayarım :))) Çok güzel olmuş dimi... Sevgili nazo 'dan duydum ve hemen üyelik davetiyesi sayesinde stıcker a sahip oldum.... Teşekkürler nazo...

Ben burdayım diye bağırıyor laptop um :)))

PC: Sizde Markafoni ve Limango davetiyesi isterseniz bildirmeniz yeterli ;)

4 yorum:

  1. Ben ne yaptım biliyor musun? Herkese duyurdum bir güzel stickeri, sonra ertesi gün alayım diye o gün almadım ve de unuttum :)) Sonuç olarak hala daha stickerim yok :)
    Beğendiklerimden birini almışsın, güzel günlerde kullan canım..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ediyorum nazocum. İyi ki duyurmuşsun diyorum çünkü çok memnunum çoookkk :)))
    Markafoniye istek yağmuru yapalım tekrar açsınlar bir sticker kampanyası... Sende en kısa zamanda sticker lan :)

    YanıtlaSil
  3. ablasi bayildim bayildim stickerina !! Ben de burada ne zamandan beri bakiyordum bnim eski bilgisayarima ama karar veremiyordum , bu kadar guzelini de gormedim ama. Ben de nazo gibi bakip almamistim, tekrar alici gozle bakiyim su stickerlara..

    YanıtlaSil
  4. keşke aldığım sıralarda sana da söyleseydim. sana da alırdım bir tane. üzüldüm bak şimdi. Neyse bir daha açılırsa kampanya ve sen o zamana kadar almamışsan ben alırım burdan gönderirim sana oldumu kardis :)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)