10 Şubat 2010

buralardayım ama yazasım yok :)

Fotoğrafsız post yazmaya sinir oluyorum ama makinemin şarjı bitti ve ben 1 haftadır onu dolduracağım :)) Tembel dediğinizi duyar gibiyim ama doldurmam gereken anlarda aklıma gelmiyor. Sabah işe geldiğimde aaaaa şarj diyorum ama geçmiş ola :))

Koltuk örtülerim bitti annişimin sayesinde sadece minderler eksik. Onlarda benim kararsızlığımdan bekliyor :) Şarjım dolduğunda ve ben karar verebildiğimde yayınlanacak inşallah :))

Okul başladı yine ve biz bir krizli bir krizsiz okulun yolunu tutuyoruz. Ben bu kadar dengesiz değilimdir kime çekmiş acaba bu çocuk !!!! (tabiki babasına hahhaaaa  :) İyiler bana kötüler babasına kuralını bozmamak gerek )

2 hafta sonra oğluşun doğum günü ve ben yapacaklarımı kafamda toparlamaya çalışıyorum. Bu sene ilk defa akranları ile okulda kutlayacak. O yüzden çok sabırsız minnoşum benim :)

Bu arada minnoşumun incilerini de unutmadan not etmek lazım....

Caminin minaresini prenses kulesi hayal eden bir böceğim var benim. Camiye yaklaştığımızda aaaa prenses kulesi değilmiş camiymiş dediğinde koptum... Güldüm diyede o da bana sinirden koptu :)

Aburcubur kelimesini galiba ilk kez kullandık yanında yada o ilk defa algıladı kelimenin aburcuburluğunu :)) Aburhaburcu diye kalmış aklında hahaaaa :)

Hmmmmm birde okulun ilk günü arkadaşlarını çok özlemişsin değilmi sorumuza yanıt.....
Kızları çok özlemişim oldu.....

Sinyaller fena hahaaaaa :)

Şimdilik bu kadar...
Yazasım gelseydi kesin roman yazacaktım galiba hahaaa :))

5 yorum:

  1. küçük çapkın...
    bende aynı durumdayım .yazasım yok takımından :))))

    YanıtlaSil
  2. ne olacak bizim bu yazasım yok halleri bilmem :)) ama sen benden daha çok firardasın ;)

    YanıtlaSil
  3. Pasanin teyzesi11 Şubat 2010 16:21

    Sabah cayimi sizin hallerinizi ojumadan icmek zevkli olmuyor ablasi.. O yuzden ara verme sen.. Hala guluyorum prenses kulesine hahah:)))
    bu arada kiliflari yayinlamayi geciktirdikce beklentilerimiz daha da artiyor, annemin yaptigi ise guvenim sonsuz ama, bunun icin mi bekleldik bukadar demeyelim sonra haberin olsun:))

    YanıtlaSil
  4. kılıflarıma laf söyletmem :D
    Hiç heveslenme....

    Bu arada şöyle uzzzzunnnn uzunnnn ddikodu yapasım var ben en iyisi sana sabah çayına geliyim :p Canlı canlı dinlersin...

    YanıtlaSil
  5. walla bana uyar:) Cay demlemesi benim icin kolay da, o kadar yolu tepmesi senin icin nasil olur bilemem:))

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)