14 Haziran 2010

izmirde kocamaaaaannnn bir gün :))



Hani demiştim ya İzmir'de eleklendik diye. İlk ziyaret noktamız İzmir doğal yaşam merkeziydi.

Çocukların zevkle gezebilecekleri, hayvanları tanıyabileceği bir yer olmuş. Benim paşam hayvanları çok sevdiği için büyük keyif aldı gezerken. Bursadaki hayvanat bahçesinden büyüklük olarak pek farkı yok. Hatta birkaç ayrıntı dışında aynı olduğunu bile söyleyebilirim. Çok büyük bir yer beklemeyin yani...

En çok sevdiğimiz yer tropikal bahçesi oldu. Nemini, sıcaklığını gerçekten birebir yapmaya çalışmışlar. Ufak olsa da sevimli bir bahçe olmuş anlıyacağınız :))

O taraflara yolunuz düşerse mutlaka gidin derim. Temiz bir ortam. Hayvanlar bakımlıydı. Özellikle yaz aylarında gideceklere bizden bir tavsiye sabah saatlerinde gidinki pişmeyin derim. Zira yeni oluşturulan bir alan olduğu için ağaçlar daha küçük ve tam güneşin alnında gezmek zorunda kalıyorsunuz :))

Başka nemi yaptık... Tabiki olmazsa olmaz vapur sefası :)) Püfür püfür rüzgara yüzümüzü vererek mis gibi deniz kokusunu içimize çektik...

Karşıyaka da tur attık... Konakta kuşlara yem verdik... Hafif bir kemeraltı gezintisi yaptık derken gün bitiverdi işte :))

Ahhhh İzmirim ahhhh nasılda özlemişim havasını, suyunu.....

3 yorum:

  1. güzel şehrimize tekrar bekleriz.

    YanıtlaSil
  2. Oooo keyfiniz süper:)) Doğal Yaşam Merkezi'ne bayıldım. Çok uzun yıllar oldu böyle bir yere gitmeyeli bakınca eksikliğini hissettim. Bu tatil de inşallah yolumuz düşer.

    YanıtlaSil
  3. creep;
    sizin güzel şehrinizden vazgeçemiyoruz zaten :)) Biz sık sık oralardayız ;)

    sinemcim;
    tatilde yolunuz düşerse mutlaka uğrayın. eminim adacığımda sevecektir.

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)