16 Mayıs 2012

aç tavuk rüyasında kendini nerede sanırmış :)


Gün içerisinde yoğunlaştığım bir konuyu rüyalarıma taşıyabilme kapasitesine sahibim ne yazık ki. Bazen çok ürkütücü olabiliyor bu durum ama yapılacak bir şey de yok. Uzaktan kumandam yok maalesef. Model yılım sebebi ile bazı fabrikasyon hatalarım var işte böyle :))

Dün yine kıpır kıpır rahatsızlıklar meydana gelmeye başladı ruh halimde. Yay kadınıyım ya yine dürttü bişeyler işte :) Bağladım psikopata ve evde yapılabilecek değişikliklerle ilgili tadilat tamirat planlamalarına giriştim. Giriştim diyorum yanlış anlaşılmasın icraat yok henüz beyinde konu... Sonuç mu...

Eve toplamışım bi sürü usta. Ama ustalarda usta hani :)) Çıkmışım sandalye tepesine başkomutan edasıyla onu yık, bunu kaldır diye komutlar yağdırıyorum. Arka taraflardan biri bağırıyor bu ne olacak diye bakmadan fırlat diyorum :) Sonra eve bişeyler oluyor, yıkılmak üzere başıma. Yetişin diyorum, tahta direkle destek yapıyoruz yıkılmasın diye. Avaz avaz bağrınmaya başlıyorum hiçmi aklınız yok kolon yıkılırmı diye. Sen dedin ya diyorlar tırsıyorum. 2. kata kepçe sokmuşum bide evin içinde dolanıp duruyor. Bir bakıyorum içinde ayakkabılarım var. Aaaaa ne yapıyorsunuz siz diyorum. Fırlat dedin ya diyorlar yine. Tek tek alıp seviyorum bappalarımı, ben sizden ayrılırmıyım diye hahaaa :)) En son yeniden kolon örmeye çalışırken ara kat çıkabilirmiyiz diye vinçle kaldırmaya çalışıyordum üst katları.

Uyandım, kan ter içinde.... Duvarlara baktım hemen, sağlamlar allahtan :)
Şimdi aç tavuk nerdeymiş anladınız mı? Hatta bunun daha kaba bir tabiri de var ama ben bunu söylemiyim şimdi :))


Foto kaynak: Buradan

9 yorum:

  1. Şebnemcim bende bir yandan klavyede blogları açarken bir yandanda kardeşimi arıyordum.tam senin yazını açmış göz gezdirirken bir yandan da ona yine film gibi aksiyonlu rüyalar görmeye başladım diye anlatıyordum.çünkü meşhurdur benim rüyalarım da sen gibi.hatta arkası yarına bağladığım olur dediğin gibi mecburi yayın:P yapacak birşey yok:P yenilik her zaman iyidir ama Hanenden huzur ve sukunet eksik olmasın canım:)sevgilerle...

    YanıtlaSil
  2. pınarpare;
    yaşasın yalnız değilim :) ben bazen anlatmaya bile korkuyorum rüyalarımı, çok dalga geçiyorlar çoookkk :))
    güzel dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Şebnemcim bak rüyandaki gibi korkunç olmayacak belki ama yinede büyük riskleri var bu işin biliyorsun. Gel sen beni dinle vazgeççç:)))))))))))

    YanıtlaSil
  4. e iyisimi sen bana yaz,ben sana yazayım:P damdan düşenin halinden kim anlarmış ??? :P öptüm çok...

    YanıtlaSil
  5. ballım;
    hahahaaaaa :)) şimdi anneme anlattım rüyamı, sonrada dedimki şöyle yapsam diye bir girizgah... Tek dediği şey sakın olmadı diye bana ağlama oldu hahaaa :))
    Beni bu kadar desteklediğiniz için teşekkür ederim :)))

    YanıtlaSil
  6. pınarpare;
    anlaştık vallahi :)) rüyalardan sorumlu bakanım ilan ettim ben seni :))
    Bende öptüm çok... Günümü aydınlattın sağol :)

    YanıtlaSil
  7. tam destek hep destek kardisin :)17 Mayıs 2012 18:54

    hakikaten tam ortunememissin sen uyurken :))) anladin sen onun diger deyisle nasil soylendigini :))

    YanıtlaSil
  8. kardiş;
    hahahaaaa anlamazmıyım hiç :) hakikaten azıcık öyle olmuş :))

    YanıtlaSil
  9. tam destek hep destek kardisin :)17 Mayıs 2012 19:15

    :)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)