14 Mayıs 2009

bir fikrim var....

Benim oğlumun bugünlerde hep bir fikri var... Anne bir fikrim var diye atlıyor herşeye... Dün akşam ben ütü yaparken odasından "anne bana fikir verir misin" diye bağırdı... Nerden alıştı bu fikir kelimesine bilmiyorum ama büyüyor galiba benim minnoşum :))))

Yeni bir uğraş olarak kum boyama aldık miniğime. Yapar mı yapmaz mı, döker mi saçarmı derken büyük bir ustalıkla yaptı hemde... Kime yapıyorsun dediğimde ise hepimize yapıyorum dedi. Hak geçmesin hahaaa:)))


Bu arada nihayet ben-10 saatine kavuştu. Bu saatin olağanüstülüğüne o kadar inanmış ki uzaylıya dönüşmek için bayağı bir bekledi :)) Tam mızlanmaya başlamıştı ki -benten- oytuna ne yaptın, oğluşum nerde diye sorunca görünmez olduğunu sandı ve yeni bir oyun çıktı bize de... O kayboldu biz minik kahramanımıza onu sorduk, sorduk ve hep sorduk :)))

Bu arada dün ben de kendimi mutlu ettim heheee:) Ne zamandır peruk almayı düşünüyordum ama düşünme safhasından geçemiyordum. Kullanabilirmiyim acaba diye düşünürken dün sabah saçlarım bana sağolsunlar ufak çaplı bir cinnet geçirttiler. Bugüne kadar saçlarımı hep kıvamında kesen kuaförüm en son operasyonumuzda öyle bir şey yapmışki saçlar papaz misali her kalktığımda... Halbuki farklı bir model de denememiştik. Ne fön işe yarıyor ne köpük :( İşte ben bu cinnet haliyle ne olursa olsun alacağım peruk derken aaaa yeni topuz postişler gelmiş:)) Üstelik saç tonuma çok yakın bir renkte buldum. Hemen denedim tabi ve mutlu son :))) Saçlarım şekle girmediği zamanlarda çok basit bir uygulama ile derli toplu bir saç modeline kavuşuyorum artık. Ohhh beeee :)))

1 yorum:

  1. benten saaitinizle ve yeni postisinizle ikinizde mutlu olmussunuz cok sevindim gule gule kullanin:))

    optummmmm

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)