18 Ocak 2013

efsane beşli sinemelarda :))


Hafta içinde izledik oğluşla Efsane Beşli 'yi...
Dünyadaki çocukları Kara'dan korumak amacıyla noel baba, paskalya tavşanı, uyku perisi, diş perisi ve Jack güçlerini birleştiriyorlar. Yine çocukların hayal dünyasına hitap eden güzel bir animasyon...

Hafta sonu için iyi bir seçenek ;)

Filmdeki efektlerden oldukça hoşlanan paşam diş perisini görünce pek sevindi :) Malum biz diş perisine inananlardanız :))

Sadece diş perisi mi? Tabiki değil. Biz hayal gücümüzün el verdiği herşeye inanıyoruz aslında. Bu konuda bebekliğinden beri paşamın hayal gücünü hep destekledim. Noel babanın hediye getirdiğine inandık, diş perimize dişimizle birlikte notlar bırakıp hediyeler istedik.... Sabırla hediyelerimizi bekledik... Yıldızlara bakıp dilekler diledik birlikte... Yıldızların yanına gittiğine inandığımız dedemizle dertleştik....

Hatta bir yılbaşı gecesi çılgın teyzemizin desteğiyle noel babayla telefonda bile konuştuk hahaaaaa :))

Bazen hmmmmm diyen sesler duysam da bundan hiç vazgeçmedim. Elbet bir gün büyüyecek nasıl olsa.... Gerçeklerin farkına varacak, bilecek... Duvarlar örmek istemedim ona.... Çocukluğunu çocuk gibi yaşasın istedim... Hayal gücü, hisleri yüksek olsun istedim... Bundan da hiç pişman değilim :)))

Biliyorum ki ilerleyen zamanlarda biz bu anılarımızı anımsadığımızda çoğunlukla kahkahalarla güleceğiz....

İyi hafta sonları :)))




12 yorum:

  1. Biz de bu akşam gideceğiz benim paşa ile , günlerdir efsane beşli sayıklıyor. Siz beğendiyseniz biz de elimiz boş dönmeyiz sanırım.
    Biz noel babaya bi türlü inanmadık geçen yıla kadar diş perilerine yürekten inandık (artık yemiyor) :)))

    YanıtlaSil
  2. Dün gitti bizim bücür. kreş götürdü. ama 3D olduğu için biraz tırsmış. " anne sanki bizim yanımızdalardı" demesi çok güzeldi. Ama film hakkında hiç yorum yapmadı.
    Bize oyuncak olarak şu elinde asa olan Jack sanırım o düştü :D

    YanıtlaSil
  3. Damla;
    Beğenirsiniz :)))
    hahahahaaaa :))) Elbet bigün yemeyecekler :) Benimki ne zaman ayacak bende sabırla bekliyorum :)
    Öpüyorum sizi :)

    YanıtlaSil
  4. Nilhan;
    Evet Jack o :)) 3D bazen beni bile ürkütüyor ani hareketlerde :) Prensesimi de ürkütmesi normal yani :)
    Öptük sizi ;)

    YanıtlaSil
  5. Ne guzel hayal dunyalarina katkida bulunmak, bende yegenlerime yapardik noel babayi, balkondan hediyeler atar kapi onlerine birakirdim, cok mutlu olur inanirlardi Noel babanin getirdigine:) Hele arkadaslarina hava atarken gorseniz; olum valla noel baba geitrdi lan demeleri agizlarini doldura doldura:)) simdi prensesim 14 yasinda bu yilbasi bana mesaj yollamis face'den, teyze sen gideli artik noel baba ugramiyor evimize diye:)

    YanıtlaSil
  6. Ama neden bize de alo denilmedi ki :( üzüldüm şimdi :( biz de gidelim bakalim su efsanelere. Tarko bu hafta okulda aldığı gülen yüzlerle çoktan haketti bu filme gitmeyi :)

    YanıtlaSil
  7. mevlüde;
    hahahaaa :)) bide hava atma durumu var tabi :)) nir dahaki yılbaşına buralarda olamazsan ben senin yerine noel baba olayım yeğeblerine ;)

    YanıtlaSil
  8. Anne Ayça;
    Bak şimdi düşünüyorumda evet size neden alo denilmediki :)) Ama bunu biliyom... Alışverişe giderken tesadüfi sinemaya girdiğimiz için ;)
    Bir dahakine tesadüfi yapmıycam söz :))

    YanıtlaSil
  9. Benim kızım hiçbir karaktere inanmadı maalesef. Bunlar hep yalan derdi, hala da öyle. Sanırım çok gerçekçi olacak =)

    YanıtlaSil
  10. Birileri anlatsın;
    Sanırım :) İster hayalperest, ister gerçekçi... mutlu olsun da en önemlisi bu :))

    YanıtlaSil
  11. hayalperest pasanin hayal dunyasinda yasayan teyzesi19 Ocak 2013 20:49

    Teyzesinin uzaklarda olmasi da bu hayal gucunu destekledi :)) Bilmedigi uzaktaki dunyada teyzesi kimbilir neler yapiyordu.. Yavrusum teyzesi nasil bir yerde yasar, ne yer ne icer hep hayal etmek zorunda kaldi.. Uzun sure bilgisayar ekranindan birbirimize birseyler gonderebildigimize inandi, o gecti teyzesini ucaga binip gittigini gorunce teyzesinin ucakta yasadigina karar verdi, her gecen ucakta Gokciiiisi vardi :) Sonra o bitti teyzesinin papaganinin "konustuguna" inandi, teyzesinin diyarinda her yerde hayvanlar kol geziyordu, teyzesi isterse hemen bahceye cikip bir timsah yakalayabilirdi:) Teyzesinin her daim onun hizmetinde olan bir postacisi olduguna, kapiya her mektup biraktiginda teyzesinin postacisinin gelip aldigina hala inaniyor benim minnosum ... Buyuyunce gercekleri anladiginda bir bir intikamini alir mi bilinmez ama simdilik o da biz de egleniyoruz, ne guzel iste :)) Aldigi notlara bakilirsa buyuk olasilik intikam atesi bizi bekliyor :)))

    YanıtlaSil
  12. kardiş;
    sabah sabah duygulandırdın beni... sana dair ne hayallarimiz oldu hakikaten bizim :)
    gerçekleri farkettiğinde ne yapacak bende çok merak ediyorum ;)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)