5 Haziran 2010

ağzım kulaklarımda desem :))



İlk eğitim yılımız bitmek üzere....
Son bir haftadır bir koşuşturmadır gidiyor sene sonu gösterimiz için...
Ve nihayete erdik dün akşam :))

İnanılmaz heyecanlıydım.... Hatta oğluşumdan daha fazla desem hiçde abartı olmaz... Onun dünya umurunda değildi çünkü :))

Hani derler ya kuzgunun yavrusu kendine şahin görünürmüş diye... İşte o hesap benim içinde yaptıkları gösteriler şahaneydi....  Ah şu ilkler nasılda kıymetli oluyor insanın yaşamında...

Emeği geçen öğretmenlerimize, teyzelerimize en çok da  biricik Gül öğretmenimize ne kadar teşekkür etsem azdır. Bize bu kadar güzel bir akşam yaşattıkları için...

Bu arada dipnotlarımda var bu konuda paşama ait tabiki :))

* Sırf prova yapıyorlar, çalışıyorlar diye 1 haftadır rüşvetle okula giden bir yaramaz vardı... Sıkıya gelince hemen yan çiziyor maalesef :))

* O kadar çocuk arasında, hepsi bütün ciddiyetiyle dansını yaparken tek el sallayıp abuk subuk el hareketleri de yapan benim yaramazımdı :))

* Gösteri sırasında ben yapmıycam diye mızıklamasın diye tek rüşvet vaad eden de bizdik galiba :)) Şenlik biter bitmezde transformırım nerde diye en az 100 kez öğretmenine ve bize soranda biz rüşvetçi anne-babanın yaramazıydı hahaaaa :)))

* Bittimi artık diye sorduğun da evet yanıtını alınca ohhh okula gidebirim artık diyende benim minik şempanzemdi :))

Şimdilik bizden bu kadar :) İyi hafta sonları diliyorum hepinize....

6 yorum:

  1. Aman aman pek yakışıklı olmuş. Bizimki de perşembeye. Hem de mezuniyet, kep atma. Zırıl zırıl ağlayan tek anne ben mi olurum acaba?
    Oytun'cum nasıl da bunalmış provalardan:))Bence tek bunalan o değildir, yeme paşamın hakkını.

    YanıtlaSil
  2. insan nasıl duygulanmasın hayatım, bende tutamadım kendimi sorma :)) insanlar garip garip baksalarda sevinç gözyaşları bunlar :))
    adacımda kimbilir nasıl yakışıklı olur perşembe günü... şimdiden tebrik ediyorum ben minik delikanlımı...
    öptüm üçünüzüde..

    YanıtlaSil
  3. damadin anne yarisi7 Haziran 2010 16:21

    Benim pasam damat gibi olmus:) Peki anne yarisi olarak benim bilgisayar ekranindan duygulanmama, amaaa ne cabuk buyuyor yakinda gercekten damat olacak diye hayiflanmama ne diyorsunuz:))) Tam deli isi!!

    Rusvetle de olsa istediginizi yapmis pasam daha ne istiyorsunuz?? Ailede dolanan inatla yere yatip cikmiycam ben sahneye demesini bile normal karsilardim ben:)))

    YanıtlaSil
  4. teyzesine çeken keçi inadını kırmamız tabi ki mucize hahahaaa :)))
    Bu arada vallahi hayıflanmakta haklısın :)) Sen benim düşündüklerimi bir bilsen bana zırdeli dersin hahaaa :)) Seninkiler gayet mütevazi yani....

    YanıtlaSil
  5. ay canım ya pekte yakışmış,bu ara fırsat bulamıyorum blogları,bir an önce büyüsün istiyorum hatta bu kıyafeti giyebilsin :DDDDD

    YanıtlaSil
  6. meraklıbeticim bak seninkide göz açıp kapayıncaya kadar büyüyecek ve sende ah oğlum ne zaman büyüdün sen diyeceksin benim gibi :))
    öptüm canım...

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)