31 Aralık 2008

Bu hafta....



Kendisi berbere gitmeyi sevmez ama saç kesmesini pek sevdi beterböcek... Ama oğluşum yazık değilmi müşterine... Her seferinde berbat modellerle gönderiyorsun adamcağızı :))

İnşaat setimiz uzun süredir (inn) yaşantımızda. Çanta gibi taşıyoruz her yere... Hoş kapanınca çantada oluyor marifetli set :)) Biraz amaç dışı kullanıyoruz ama çok keyif alıyoruz oynarken. Ağzını doldura doldura henistem aldı bana diyor. Türkçe meali eniştem :) Birde imkansızları istemese benden :)) Ben o arabaların hepsini üst üste çatıya nasıl sığdırıyım... Enişten gelince söyle yapsın diyorum; olmaaaz Gööökçii yapar diyor. Arada kıskançlık damarı kabarıyor böyle :)



Gül ve Yamaç ziyaret ettiler bu hafta beni bir de. Doğum günümü gecikmeli kutlamak adeti oldu gülün :)) Ve bu sefer yamaçıda alet etti bilerek ve isteyerek :)) Pasta almış güzellerim benim; hem yedik hem oynaştık.

Bu çocuk büyüdükçe daha da şirinleşiyor. Tam maskara:)) Bu arada hediyemi çok sevdim. Ben böyle gecikmeli doğumgünü kutlamasına Allah derim.. Seneyede beklerim hahahaaaa :)))) Gecikmeli olunca böyle oluyorsa hep geciktir kutlamayı olur mu?




Teyzelerim hoş geldiniz evime... Şenlendirdiniz bizi taaaa Ankaradan... Özenip bezenip güzel bir sofra kurdum... Ağzımızın işlediği anlarda mutlu oluruz biz çünkü :))) Sonra da hayıflanırız offf çok yedik diye...

Sevgili teyzelerim çokda güzel hediyeler almışlar bana. Güzel güzel sofralar hazırlıyım diye rengarenk tabaklar ve ısıya dayanıklı porselen omlet tavası almışlar bana... Çok sevdim ama resimlerini çekmeyi unutmuşum. En kısa zamanda güzl bir sofrada çeker ve koyarım yine...

Son haftam böyle geçti dolu dolu... Bu akşam 2008 uğurlanıp 2009 hoşgeldin diyeceğiz. Ama notlarım var 2009' a :))

Sevgili 2009; bize sağlık, mutluluk, huzur ve başarı ver. Öyle olmadık kötü sürprizler yapma bize... Sürprizlerin hep güzel ve neşeli olsun olur mu? Bu sene kardeşimi getir bana. Ama 2008 gibi bir gözüm görüp bir gözüm görmeyecek şekilde olmasın lütfen. İki gözüm de görsün, hasretim dinsin, kokusu bir dahaki gelişine kadar yetsin... Oğluşumla yine en güzel ilkleri yaşat bana. Bu sefer senden güzel bir tatil de bekliyorum bir kenara yaz lütfen unutma... Şöyle annişimide alıp gidelim uzaklara... Güzelliklerle bekliyor olacağız seni bu akşam tam 24:00 da ;)

Hepinizin yeni yılı kutlu olsun....

3 yorum:

  1. senin de yeni yılın kutlu olsun, herseyin en en güzel olsun...

    YanıtlaSil
  2. O kadar güzelsin ki... Blogunu incik cincik ettim. Gelmişim 2018 senesine kadar... Doyulmuyor okunarak... Hey gidi hey dedim okurken... Oytun'a baktım, nasıl da büyümüş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vayyyyy bak bu yazılarımı ben bile unutmuşum :))) Bana da hatırlattın şekercik :))
      Ben de şimdi heyyyy gidi hey dedim bak ;)

      Öperim ♥

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)