16 Ekim 2009

devrik cümle özürlüsü de olurmuş, ama genetik olmadığına eminim :))


Okul tam gaz devam ediyor... Benim okul çalışmalarım da tabi ki :))) Şimdilik yetişiyorum bakalım....

Bu arada yeni bir alışkanlık edindik oğluşla. Gece yatmadan önce şarkı öğreniyoruz birlikte. O bana öğretiyor ben ona... Dostlar alışverişte görsün bizi hahaaaa :)))

Dün akşam "daha dün annemizin kollarında yaşarken" diye başladım öğretmeye. Herşey normal başta. Sonuna geldik artık... "Sevinçliyiz hepimiz, yaşasın okulumuz diyeceğiz ve bitireceğiz. Ben söylüyorum arkasından bekliyorum " Hepimiz sevinçliyiz, yaşasın okulumuz" geliyor... 1-5-10 tekrar hep aynı... Hadi dedim zaten şarkı özürlü çocuğum var, ezgiler tutmuyor falan... Şarkısız söyleyerek böyle diyeceğiz diyorum yok yine aynı "hepimiz sevinçliyiz....."  Oğlum "sevinçliyiz hepimiz...." diyeceğiz... 20-30 tekrara ulaştık... Yok allah yok... Hadi dedim uyuyalım....

Peki sabah... Sabah da aynı.... Ama ben inat ettim.... Bu devrik cümle problemi çözülmeli, çözülmesi lazım yani :)))) Bu akşam mesela...

Bu arada hemen tarihe bir not düşelim yine... Bugün oğluşum ilk hafta sonu ödevi ile geldi ve şu an itibarı ile ödev yapıyorlar anneannesi ile :)) Ödevimizi henüz görmedim ama nokta birleştirmece galiba... İlk ödevi anneanneye yıktık, darısı diğerlerine inşallah hahahahaaaaa :)))

7 yorum:

  1. ay çok şeker bu küçük adam.demek sizde ödevlere başladınız.bizde tam gaz her gece yapıyoruz...

    YanıtlaSil
  2. smilenacım teşekkür ediyorum. Yorum bıraktığına o kadar sevindim anlatamam. Kaç gündür nerelerdesin merak ediyordum :)
    ödevlere başladık bakalım. Allah sonumuz hayır eylesin hahaa:)))

    YanıtlaSil
  3. ya annesi ben bile hala devrik cümle kuruyorum bazen, ama bilerek
    çok eğlenceli geliyo bana :)

    YanıtlaSil
  4. devrik cümleler eğlencelidir zaten meltemcim. Bende çok kullanırım :))
    Bizimkinde sorun kullanamamak ama :)))

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. :))) hadi seninkinin cümleleri devrik, bizim yeğen kelimeleri deviriyor :D
    onun sözlüğünü hazırladım blogta yayınlayacağım bir gün;) mesala, çekirdek yerine keçirdek diyor:D çöz çözebilirsen bi de anlamayınca kızıyor:)
    anneanneye kolay gelsin;)

    YanıtlaSil
  7. biyasimadahagirdim;

    o kelime devirmeler gerçekten çok komik oluyor:))) kesinlikle yeğeninin sözlüğünü yayınlamalısın bence de, çok hoş olacağından eminim :))

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)