15 Kasım 2008

ÇAPKINLIK GENİ NERDEN BULAŞMIŞKİ BU ÇOCUĞA :))

Düğünler, nişanlar, kına geceleri bizim için hep çok eğlenceli olmuştur. Bu genellemeye docayı hiç dahil etmiyorum çünkü sevmez bu serenomileri. Allahtan oğluşum bana çekmiş bu konuda :))) Bu yaz bir nakarattı tutturmuştu hatta "düğüne gidelim anne" diye. Hele gittiği bir sünnet düğününden çok etkilenmiş olsa gerek ki sünnet olmaya bile karar verdi minik yaramazım. Bir kaç sene sonrada bu fikre sahip olmaya devam edecekmi bilmem tabi :)))
Dün akşam da bir kına gecesindeydik. Oytun herzamanki gibi çocuklarla koşup oynuyor, ne zaman oynayacağız anne diye soruyordu ki küçük gelinimiz çıktı ortaya :) İlk önce kızımızın dikkatini çekti, sonra birlikte oynamaya başladılar, kız göbek attıkça bizimki oynama konusunda çığır açarak bayağı bir kıvırdı... Bir ara zincirler kırılmış bizimki kıza sarılıp sarılıp öpüyor ama ne öpme, görmeliydiniz... Küçük gelinimiz de hiç şikayetçi değil. Bir an olsun ayrılmadılar birbirlerinden. Bizi de bütün bir gece arada kahkahaya dönüşen bir gülümsemedir aldı :)))
Ama oğluşta dün akşam yakışıklımı yakışıklıydı. Sevimliliği de üstündeydi üstelik. Bu fotoğrafıda anne benim ciciliğimi çek diye kendi talebiyle çektirdi. Demek oluyorki artık oğluşum da ruh halini değerlendirir oldu. Yerim ben senin ciciliğini :)))



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)