22 Şubat 2019

Bugün sana açıldıysa kapılarım ♥



Bugün sen neler hissediyorsun bilemiyorum ama ben her sene bugün çok heyecanlı oluyorum ve kendimi tutamıyorum bir türlü... Seni kucağıma aldığım ilk an geliyor... Bak sen hiç görmedin sanırım parmağımda ama rahmetlik deden senin doğumunda bana çok güzel bir incili yüzük takmıştı.  Dar geliyor takamıyorum ama senin için saklıyorum. Hemen burnunu kıvırıp abartma istersen gibi laflar etme, sana tak diye saklamıyorum deli 😂😂😂 Hatıra olur diye saklıyorum...

Bak seneler geçti, sana klişe gibi gelecek ama ben senin büyüdüğünü hiç anlamadım. Bu dediğimi bir gün baba olduğunda mutlaka anlayacaksın. Emekledi, yürüdü, anne dedi, okudu, yazdı derken geçti gitti seneler. Keşke o anları daha sakin daha tadını çıkara çıkara yaşama imkanım olsaydı.. Hoş şu anda çıkartıyor musun anne desen yine koşuşturmaktan çıkartamıyorum farkındayım.

Bu sene büyük bir değişim geçirdin her anlamda... Fiziğin daha erkeksi oldu. Artık tamamen çocukluktan çıktın diyebilirim. Bıyıkların yavaş yavaş belirmeye başladı. Ki ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi senin için farkındayım :))) Birileri sana sakız çiğneme köse olursun demiş ve sen deli gibi sakız çiğniyorsun. Bu saflığın beni öldürecek bir gün Oytun :))) Bak sana gerçekleri açıklama zamanı geldi, çene kaslarının işlemesiyle cildinin altındaki kıl kökleri etkilenmiyor oğlum 😂😂😂

Bu sene okul konusunda aslında daha az yordun ama ne yazık ki sınav senen oldupu için inişlerin çıkışlarında çok oldu. Fakat bak burada itiraf ediyorum senin bu kadar ders çalışabileceğini hiç düşünmüyordum. Bu konuda beni oldukça şaşırttın ♥ Ama yine de bir dürtülmeye ihtiyacın oluyor arada. Benim başında dolanmama o kadar alışmışsın ki anne otur yanımda diyorsun sürekli... Sorulardan sıkıldıkça geziniyorsun deli danalar gibi... Evet farkındayım yoruldun. Çok da haklısın bu konuda. Vücudun alışkın değil bu kadar tempoya. Ama sabır oğlumcum hepi topu 3 ayın kaldı...

Saçların iyice uzadı. Eskiden dağınık bırakmayı çok severdin ama artık topuz yapmaktan hoşlanıyorsun. Aynanın karşısında geçirdiğin zamanlar iyice uzamaya başladı.

Bu sene küpe takmaya başladın. Kulağını deldirmeyi kendin istemedin, mıknatıslı olanlardan takıyorsun. Canının yanmayacağından emin olsan deldireceğim diye tutturursun alında da allahtan canın kıymetli :P

Hayatına çok güzel insanlar kattın bu sene de. Ve dolayısıyla benim hayatıma da ♥
Gamze öğretmenine bayılıyordun zaten ama o yeni bayılacak insanlar kattı sana; deyim yerindeyse Özlem öğretmenini hediye etti. O kadar çok iyi anlaşıyorsun ki onunla. Ve de bazı konularda çok benziyorsunuz birbirinize :))) Okulda da Deniz öğretmenin var, dibinden ayrılmadan gezindiğin :)))

Bu sene ev ekonomimizin bir kısmının idaresini sana bıraktım. Kavanozda para tutuyoruz ve günlük alışverişimizi sen oradan yapıyorsun. Bu konuda baya bir geliştirdin kendini. Bana tasarruf yaptırmaya bile kalkıyorsun. Tasarruf yapamadığın tek şey bilgisayar ve bilgisayarla ilgili olan şeyler. Bu sene kaç kulaklık aldığını hesap edemez oldum artık düşün halini :))

Bu sene en çok kullandığın kelime sanırım farketmez :)) En büyük kaçış kelimen. Aaaa bir de duymamazlıktan gelip susma halin var tabi ki...

Bu sene seni alt yazılı filmlere iyice alıştırdım. Sen de zevk almaya başladın artık. Sadece aksiyonu bol filmlerde hala dublajı tercih ediyorsun ama ondan da vazgeçersin yakında.

Bu sene kıyafetlerinden en vazgeçemediğin şey spor ayakkabın ve kısa patik çorapların. Muhtemelen rahat ettiğin için vazgeçemediklerin arasında ama yağmur deli gibi yağarken senin patik çorap ve spor ayakkabıyla gitmene de izin verecek değilim :)))

Bu sene benim dedektör takdırdığıma iyice kani oldun. Ne zaman gizli saklı bir iş çevirsen yakalandın. Ve yakalandığın için üzülmenin aksine nasıl yakalanırım ben diye kendine kızdın bolca. İlginç bir ruh haliydi :)))

Arkadaşların hayatında daha bir önem kazandı, çarşıya çıkıp gezmeye başladınız birlikte. Arada kafelere gidiyorsunuz yine keşifler yapıyorsunuz :)

Bu sene bir sevgili yapmayı çok istedin ama maalesef henüz yapamadın. Geçen sene adını bile andırmıyordun bana ama şimdi yan yan bakışların beni çok güldürüyor ;)

Geçen sene banyo yapmak istemiyordun bu sene de banyodan çıkmak bilmiyorsun gibi bir durumun var. Beni bu huyunla deli ediyorsun Oytun.

İnstagram hesabı açtın bu sene. Sınav senen olması sebebiyle çok giremiyorsun ama her gün bi instaya girsem gibi bir cümle yerleşti akşam rutinimize.

Hala öpücük en sevdiğin şey. Bütün sorunları öperek halledeceğine inanıyorsun. Sana küstüğüm zamanlarda öpeyim öpeyim diye peşimde geziniyorsun. Küsme süremi uzatmamın sebebi bak bu  öpücükler olabilir benim hahahaaaaa :)))

Hala dipdibeyiz, hala aşkım tatlım balım oynuyoruz. Bu çocukluk alışkanlıklarından vazgeçmemene çok seviniyorum.

Bu sene artık kavgalarımız tek taraflı değil. Sen de bana laf yetiştirmeye çalışıyorsun ama nafile be oğlum. Annen senelerdir uğraştı ve makineli tüfek kıvamında level atladı. Yetişemezsin boşuna uğraşma hahahaaaa :))

Evet oğlum bu yaşında böyle geçti.
Bu sene birlikte zor bir sene geçirdik. Çok da ağladık birlikte ama biz seninle hep güzelliklerimizi hatırlayalım. Kızdıklarımız, üzüldüklerimiz geride kalsın...

Ve en güzeli de ne oldu biliyor musun?
Kalbimdin, neşemdin, sebebimdin ama aynı zamanda omzum oldun bu sene.
En büyük destekçimsin artık benim...

İyi ki doğdun oğlum, iyi ki varsın hayatımda...
Sen olmasan ben çok renksiz olurdum...
Seni çok seviyorum ♥
Hep mutlu ol oğlum ♥

Annen





44 yorum:

  1. Rabbim size bağışlasın kem gözden saklasin maşallah pırıl pırıl bir genç olmuş artık.

    YanıtlaSil
  2. Allah saglikli mutlu uzun omur versin

    YanıtlaSil
  3. Şebnemciğim.
    Okumam bittiğinde taa çeneme kadar inen yaşlardan sorumlusunuz, ikinizde.
    Yüreğini boşa sevmedim ben senin. Anneliğine hep hayranım zaten. Oytun oğluşa evvela sağlık sonra başarı, huzur ve mutluluk dolu yaşlar ve bu sene için onu en en en mutlu edip, ileriye taşıyacak sonuçlar almasını dilerim.
    Sizi çok seviyorum. Ne güzel bir renksiniz hayatımda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel dilekler ve ruhumu okşayan sözler böyle Ececim ♥
      Çok teşekkür ederim. Sizlerle bu anları taçlandırmak şahane ♥

      Sil
  4. Gençliğe açılan kapılarımız onlar. Hayatlarındaki ilklerin heyecanı bize de bulaşıyor. İyi ki doğurmuşuz.

    Nice nice sağlıklı, huzurlu, mutlu, başarılı, cıvıl cıvıl, rengârenk yılları olsun Oytun'un. Senin de anne olma günün kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımcım çok teşekkür ederim ♥
      Şu ergen anneliği konusunda vallahi idolümsün :)))

      Sil
  5. Hep mutlu olsun, iyi ki doğmuş. Erkek çocuk kaç yaşına gelirse gelsin, evlense de, bekar kalsa da anneye ayrı bir tutkun oluyor. Kendimden biliyorum. Bütün kayınvalide-gelin kavgaları da buradan türüyor zaten. Tek çözüm gelini de kızı bellemek :) O zaman süper bir üçlü ile Voltranı oluşturuyorsunuz :) Dilerim siz de o günleri sağlıkla, keyifle görürsünüz. Çok sevgiler ikinize de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum Nurşen Hanımcım ♥
      İnşallah voltran olduğumuz günleri de hep birlikte görür, siz bize böyle söylemiştiniz diyebiliriz :))

      Sil
  6. Offf off off diyorum. Öncelikle Oytun'a sağlıklı, mutlu, bol kahkahalı bir yaşam diliyorum. Annesi yamacından pek eksik olmasın inşallah. (Benim oğlan da büyüdükçe içimden sık sık tekrarladığım duam bu oldu. Az kaldı uçacaklar yuvadan)
    Oytun'un senin gibi annesi var be Şebo. Daha ne olsun? Allah ayırmasın, huzurunuzu, güler yüzünüzü eksik etmesin yuvanızdan. Seneye bir tık daha fena oluyorlar yalnız, haberin olsun. Sonra demedi deme :)
    Öperim çoook

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. offff bunu demeyeydin iyiydi Özlem :))))
      Vallahi değil bir tık milim tık beni yerimden oynatabilir hallerdeyim şu an :))
      Bak seni seneye ağlama duvarım yapabilirim heheeee :)))

      Sil
  7. Bu sene sansınız bol olsun,
    Güzel evlat ve güzel annnesi.
    Kutluyor öpüyorum sizi.

    YanıtlaSil
  8. Her sene böyle eglenceli seyler yazmani cok seviyorum. Birlikte güzel günler görün:)

    YanıtlaSil
  9. Ergenin doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu yaşları olsun. Ergen annesi zor ama eğlenceli aynı zamanda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Krizler aşılınca gülerek anlatıyoruz değil mi :)
      Çok teşekkürler ♥

      Sil
  10. İnstagramda sevgililer gününde yazdığı söze çok gülmüştüm.Dilerim sevgili yapar artık bu yakışıklı :) Nice nice güzel yılları olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilekler işe yaradı sanırım bizimki platonik takılıyor teyzesi hahahaaaaa :))
      Öpüyorum seni ♥

      Sil
  11. Bu güzel boga adını veren ve seninle tanışmamıza versilen Oytun iyi ki doğmuş, nice güzel yaşları olsun.

    YanıtlaSil
  12. Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu ve başarılı seneleriniz olsun. İyi ki doğdun Oytun.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  13. Okurken duygulandım. Ne güzel bir ritim yakalamışsınız anne oğul. Ben de sınav annesiyim bu sene. Offf ne zaman ya, ne zaman bu kadar büyüdüler. Sağlık ve mutluluk dolu nice yaşları olsun Oytun'un :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sınav annesigiller olarak inşallah bu evreyi mutlulukla atlatacağız :)))
      Çok teşekkür ediyorum ♥

      Sil
  14. Çok çok mutlu yaşları olsun Oytun'un. Onlarla çok zor, onlarla çok çok güzel bu hayat.

    YanıtlaSil
  15. Birlikte mutlu olun hep inşallah Şebocum, güzel günleriniz çok olsun.. Aynı yaşta ergen bir kız annesi olarak çok iyi anlıyorum seni ;) Dilerim emeklerinin karşılığını alsınlar tüm çocuklar gibi, diledikleri okula girebilsinler..
    Nice güzel yaşlara yakışıklı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canımcım. Çok emek sarf ediyorlar, yolları açık olur inşallah ♥

      Sil
  16. ay ne güzel bir hatıra oğlun için.Mutlu sağlıklı nice yaşlar diliyorum yakışıklı oğluna.Maşallah.

    YanıtlaSil
  17. Ah o kadar güzel o kadar anlamlı bir yazı olmuş ki bu, okurken hem duygulandım hem eğlendim hem de güzel ilişkinizi takdir ettim. Ağzınızın tadıyla göreceğiniz nice yıllar olsun, en güzel tecrübelerin yaşanacağı nice mutlu yaşlar diliyorum ben de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum arkadaşım ♥
      Ağzımızın tadı hep yerinde olsun evlatlarımızla ♥

      Sil
  18. Ayyyy ağlıcammmmm:))Kucağına hop diye alıverdiğin tam iki karış boyundaki bebeğin bi bakıyosun kocaman olmuş ve her gün daha da büyüyor...Nice senelere Oytun, nice güzel yaşlara, ailenle, sevdiklerinle birlikte...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne ara kucaklara sığmadılar fark edemedim vallahi...
      Her doğumgünü benim için hem sevinç hem hüzün...

      Sil
  19. Maşallah yakışıklı Oytun'a ve onu çok seven biricik annesine!. Allah hep yüzünü güldürsün. Her şeyi gönlünce olsun. Sevdikleriyle birlikte sağlıkla, mutlulukla dolu daha nice güzel yıllar dilerim. Sevgilerimle ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz Esin teyzesi ♥
      Kocaman öpüyoruz seni :)

      Sil
  20. Nasıl güzel nasıl güzel Şebo'cum Oytun çok şanslı çoook... Dolayısıyla gelecekti sevgilisi ya da eşi de çok şanslı çooook
    Birtanesin sen, mutlu yaşları olsun inşallah.
    Sen hiiiç merak etme hep bu güzellikleri hatırlayacak <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmmm ♥ Çok teşekkür ediyorum kuzucum benim :)

      Sil
  21. Çok güzel yazmışsınız, gözlerim doldu 👏👏👏

    YanıtlaSil
  22. Nice mutlu yillari olsun canim 😍

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)