5 Mayıs 2021

4. Gün

An itibariyle Gülben'i izlemekten geliyorum efenim :) O kızın masumluğunu seviyorum ben ♥ Kıyamam yanağını yıkamadan oturacak kim bilir kaç hafta :))
Kaç haftadır izlemiyordum. Bugün arayı kapattım, anneme yetiştim.

Dün telefonda kardeşimle konuşurken birçok kişinin Türk dizilerini youtube dan x1,50 - x1,75 hızla izlediğini söyledi. Hadi canım dedim  demesine de bugün denemeden edemedim 😂😂😂 Gayet de olabiliyormuş. Tamam duygu çok oturmayabiliyor hızlı hızlı ama merak gidermek için ideal. Duyanlar duymayanlara duyursun anacım 😉 Çok merak ediyorum ama vakit de kaybetmek istemiyorum ruhuna ideal çözüm...

Malum dün sistemlerim çalışmıyordu, bugün de maşallah tıkır tıkır 😁 Şebo sen yetişebiliyor musun diye soran yok ama :)) 

İnsanların yapılacak işlerini neden son güne bıraktığını hiç anlamam. Ararsın 3-5 gün kala bana 1 gün önce hatırlat der. 1 Gün önce ararsın aaaaa ama niye son güne bıraktın der ama yine de ertesi güne öteler, adeta yumurta kapı ilişkisini tescillemektir niyeti. Hayatım ben o ilişkinin biz tescillemesek de bozulacağını zaten sanmıyorum. Yapalım işte zamanında, oyalamayın beni...  Diyemiyorum tabi ki... Telefonu kapattıktan sonra söyleniyorum. Bir gün birisine çok pis yakalanacağım diyerek şom ağızlılık tabi ki yapmıyorum 😜

Nihayet 50 m2 dizisine de başladım ve şimdiden sevdiğimi söyleyebilirim. Özellikle tatlış mizahını bağrıma basasım geldi... Tek doz tek doz biter yakında. Böyle kısa dizileri seviyorum ben.

Bugünlük bu kadar gevezelik yeter,,, Geceye kıpır kıpır bir müzik bırakıp kaçayım ben en iyisi

İyi Geceler ♥

İlimonYar / Gabriel Meidinger & Emre Dayıoğlu & Ceren Kaçar & Ozan Demir

2 yorum:

  1. Türk dizilerini baştan sona izleyenlerin sabrına hayranım. Hem çok uzunlar hem de çok bayıklar. Ben de her dizide sevdiğim karakterlerin sahnelerini izler, diğerlerinin sahnesini geçerdim. Böylece dizi kısa sürede biterdi :-)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)