16 Ekim 2008

YAMAÇ'LI BİR GECE


Bir çocuk bu kadarmı güzel üzüm yer.... Ağzının içine tamamını tıkıştırarak, hatta parmaklarını bile yemek suretinde bir güzel üzüm yedi... Annişimiz Gül ortalık kirlenmesin diye tedbirli davranmaya çalışarak oturarak yemesini istedi ama bizim bücürük ayakta yemeliydi ve bu konuda ısrarlıydı :))) İstediği olmayınca yada engellendiği zaman bir timsah gözyaşı döküyor ki sormayın. Gözünde bir damla yaş yok ama maşallah bol bol yaygara :)))
Dün akşam bizdeydiler ama altın top dedikleri şey gerçekten doğruymuş; dün hiç sohbet edemedik. Tek konu ve ilgi odağı Yamaç bücürüğüydü. Eskiden olsa özellikle gül ve ben nasıl kaynatırdık :))) Kulağı çınlamayan kimse kalmazdı herhalde... Yamaç sayesinde herkes rahat etti; kimsenin yüzü yanmadı, kulağı çınlamadı hahahaaa:))
Oytun geldiği zaman yine bekliyoruz sevgili Yamaç... Çünkü oğlum seninle oynamayı çok seviyor...

5 yorum:

  1. Ben de diyorum neden kulaklarim cinlamadi :)) Nasil tatli bir sey olmus yamac bey boyle.. uzum yiyisine ben de bayildim, o parmaklarini o yemeden ben yerim!! bir daha gordugunde benim yerime ısır
    cani teyze bildirdi:)

    YanıtlaSil
  2. ısırmazmıyım hiççç hemde büyük zevkle :))))

    YanıtlaSil
  3. caniler gaddarlar onu ısırmayın beni ısırrın diye sazanlık yapmayacağım. topu topu 3 teyzesiniz sırayla ısırın oğluşu

    YanıtlaSil
  4. seni de ısırmaya ikna ettik ya helal olsun bize hahaaaa

    YanıtlaSil
  5. Ah ben orda olsaydim o cocuk oyle pamuk gibi akca pakca gezmeyi basarabilirmiydi.. Allahin sopasi yok ki.. beni atti cocuklarinizdan uzak bu yere onlari ısıramiyim diye:)) yaraticiligimi kullanip saati de gecip, kirmizi kirmizi degisik desenler uzerinde calisirdim.. hadi sanslisiniz gene:))

    cocuklarinizin "ah bi elime gecseler napcam ben onlari" diyen teyzeleri

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)