23 Aralık 2008

mutfaktaki süslü....

Süslümüz dün öldü... Süslü de mi kim? Mutfağımızda yaşayan minik balığımızdı...

Oytun hemen fark etti tabi ve nerde sorularını sormaya başladı. Birden ağzımdan gezmeye gitti lafı çıktı. Kıyamam minnoşum hemen annesinin yanınamı gitti diye sordu. O anda ağlasam mı gülsem mi bilemedim. Gelsin ama dedi... Peki dedim minnoşuma...

Yakın bir zamanda hatta hemen bir balık daha alıp fanusumuza yerleştirmem lazım.... Tabiki adı da değişmeyecek yine o bizim SÜSLÜ müz olacak...

Bu arada oğluşum suluboyaya fena halde merak saldı... Heryerimiz batıyor ama yapacak birşey yok... Oooookkkk eviyorum ooookkk diyor :)

4 yorum:

  1. Susluye uzuldum simdi..bu arada ben onu ooook seviyorum hem de daglar oook.. yaksa ben cicekler miydim? orada bir avram kargasasi yasiyorum o nasil oturttuysa kafasinda artik:)) Bu arada resimlerimden birini guzel birini cirkin olarak tanimlamis guzel olan onun dokcciiiisiymis cirkin olan anneannesinin hoohaaaahhaa:))

    oytunun guzel teyzesi

    YanıtlaSil
  2. oytunun bu kavram oturtma işine kimse anlam veremedi daha teyzesi... neden ben dünya, sen çiçek, anneannesi dağ, babası ağaç hala bilen yok :))) Şimdi yazarken ben de karıştırmış olabilirim sadece kendiminkinden eminim:))) niye hepimize ayrı sevgi biçimleri vermek zorunda hissetti kendini bunu bilen yok... Eeee adından belli işte oytunca hahahaaaaa:)))
    Oytunun güzel dökçisiiii :)))) Bu resim işinden haberim yoktu, kaçırmışım... Ama koptum diyebilirim hahaaaa:)))

    YanıtlaSil
  3. Her telefonda kopariyor beni catlak oglun!! Dun beni yemis sonra biz ne yapariz dokkkcisiz diyip midesinden cikarip yerine koymus!! Sonra resmimi tepe taklak koymus annem neden oyle yaptin diye sorunca da bulutlardan incek oyle eve gelcek demis hohaha:))) guler misin aglar misin? Bu cocuk iyiden iyiye hala yukarilarda geziyor saniyor iyi ki bir ucakla gittigimi gordu :))))

    oytunun bulutlarin uzerinde gezen teyzesi

    YanıtlaSil
  4. eeee sende in teyzesi artık uçaktan:))))) oğluş helak oldu uçak gözlemekten hahahaaaaa:))))
    biz bu gidişle seni daha çoookkk koparırız.

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)